Κεντρική NBA “Όλοι μπορούν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα”
NBA

“Όλοι μπορούν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα”

tracy mcgrady magic

tracy mcgrady magic

Ο Τρέισι ΜακΓκρείντι πέτυχε σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του, παρά την “κατάρα” των τραυματισμών που τον κυνηγούσε. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 7 All-Star Games, ψηφίστηκε 2 φορές στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς ενώ κέρδισε και 2 τίτλους πρώτου σκόρερ. Το δακτυλίδι του πρωταθλητή, όμως, λείπει από τη συλλογή του, παρά το γεγονός ότι εντάχθηκε στους Σαν Αντόνιο Σπερς στη “δύση” της καριέρας του, μήπως και τα καταφέρει.

Παρά το γεγονός ότι δεν ανέβηκε ποτέ στην κορυφή, ο “T-Macθα εισέλθει στο Hall of Fame στις 8 Σεπτεμβρίου, με το όνομά του να ανεβαίνει για πάντα στο “πάνθεον” των κορυφαίων στην ιστορία του αθλήματος. Στο πλαίσιο του γεγονότος αυτού, ο παλαίμαχος άσος βρέθηκε στο Σπρίνγκφλιντ της Μασαχουσέτης, δίνοντας το παρών σε ένα παιδικό τουρνουά, δίχως να παραλείψει να μιλήσει για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Τα social media δίνουν βήμα σε πολλούς ανθρώπους στις μέρες μας και το πρώτο πράγμα που λένε είναι ότι “δεν έχει δακτυλίδια”. Πρέπει, όμως, να παίζεις σε μια πολύ καλή ομάδα και να είσαι τυχερός για να πάρεις δακτυλίδι, σωστά; Δυστυχώς, δεν είχα αυτή την ευλογία. Τους απαντώ, όμως με αυτό: Όλοι μπορούν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα αλλά δεν μπορούν όλοι να μπουν στο Hall of Fame”, ήταν τα λόγια του ΜακΓκρέιντι, ο οποίος απάντησε εύστοχα σε όσους θέτουν τα πρωταθλήματα ως θεμελιώδες κριτήριο της αξίας ενός παίκτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με φοβερό Σιάκαμ έκαναν το μπρέικ οι Πέισερς και 1-1

Οι Πέισερς έκαναν το 1-1 στη σειρά με τους Μπακς. Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Πέισερς μέσα στο …