Κεντρική NBA Ο Ντουράντ είπε τα καλύτερα στον Τζορτζ για τους Θάντερ
NBA

Ο Ντουράντ είπε τα καλύτερα στον Τζορτζ για τους Θάντερ

paul george

paul george

Ο Πολ Τζορτζ από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στους Θάντερ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ο Κέβιν Ντουράντ του είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Ο “KD” μπορεί να έφυγε με άσχημο τρόπο από την Οκλαχόμα, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να πει τα καλύτερα στον πρώην παίκτη των Πέισερς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζορτζ Sports Illustrated:

“Ο KD ήταν σε στυλ ‘Αυτό το μέρος θα σε ξετρελάνει’. Μου είπε ‘Μπορούν να προσφέρουν ό,τι άλλες ομάδες δε μπορούν ως προς το ποιόν των ανθρώπων, την προετοιμασία και τις εγκαταστάσεις μέχρι τους μάγειρες και τα γεύματα’. Μιλούσε με τα καλύτερα. Έλεγε πως πρόκειται για πρώτης τάξεως οργανισμό από κάθε άποψη”, ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός άσσος.

Για τους λόγους που έφυγε από τους Πέισερς:”Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να το χειριστείς. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό. Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος είναι εκνευρισμένος. Αλλά, την ίδια, ώρα, θέλω ο μέσος οπαδός να καταλάβει πως έχουμε λίγο χρόνο για να παίξουμε μπάσκετ κι αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα. Ήθελα να το κερδίσω με την Ιντιάνα. Πραγματικά. Αγαπώ την Ιντιάνα. Θα ‘ναι για πάντα ένα ξεχωριστό μέρος για εμένα και συγγνώμη που δεν έμεινα. Αλλά δεν ήμουν ποτέ σίγουρος πως θα φτιάχναμε μία ομάδα ικανή να ανταγωνιστεί για το πρωτάθλημα κι έτσι φτάσαμε έως εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…