Κεντρική NBA “Ο ΛεΜπρόν δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Μαϊάμι”
NBA

“Ο ΛεΜπρόν δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Μαϊάμι”

lebron james dunk warriors

lebron james dunk warriors

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέβασε δύο υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές του στο Μαϊάμι, το οποίο επισκέπτεται συχνά κατά τη διάρκεια της off-season, προκειμένου να ξεκουραστεί. Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη πέρασε και έξω από το γήπεδο των Χιτ, την American Airlines Arena, με τη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία να γράφει: “Πολλές υπέροχες αναμνήσεις περνούν από εδώ σήμερα”! Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν χρειάστηκε πολύ ώστε οι φήμες περί ενδεχόμενης επιστροφής του στους Χιτ να “φουντώσουν” αλλά τα πράγματα μπήκαν άμεσα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της Miami Herald, Μπάρι Τζάκσον τόνισε τα εξής: “Η ανάρτηση του ΛεΜπρόν στο Instagram έχει δημιουργήσει ελπίδες ανάμεσα στους φίλους των Χιτ σχετικά με κάποια πιθανή επιστροφή του αλλά οι Χιτ δεν πιστεύουν ότι ο Τζέιμς ενδιαφέρεται να γυρίσει, καθώς έχει τη σκέψη του να μείνει στο Κλίβελαντ ή να πάει στους Λέικερς”.

Είναι δεδομένο ότι κάθε ανάρτηση οποιοδήποτε μεγάλου παίκτη στα social media θα υπεραναλυθεί από εκατομμύρια φιλάθλους, με τους οπαδούς των Χιτ να βρίσκουν πάτημα στο γεγονός ότι ο Τζέιμς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018 και με το κλίμα στις τάξεις των “ιπποτών” να είναι τεταμένο. Ο τζένεραλ μάνατζερ και καλός φίλος του ΛεΜπρόν, Ντέιβιντ Γκρίφιν απολύθηκε ενώ δεν έχει γίνει καμία αποφασιστική κίνηση στο ρόστερ, ώστε οι Καβς να κοντράρουν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Παρ’όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Τζέιμς θα ξαναγυρίσει στην ομάδα, με την οποία πήγε σε 4 Τελικούς και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…