Κεντρική Basket League Άρης “Να παίξουμε καλό μπάσκετ στην διοργάνωση…”

“Να παίξουμε καλό μπάσκετ στην διοργάνωση…”

Δεύτερη σερί σεζόν για τον Άρη στο Champions League στο οποίο θα εμφανιστεί με μια πολύ μεγάλη δόξα στον πάγκο του, τον Παναγιώτη Γιαννάκη o oποίος ως παίκτης πρόσφερε πολλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο νέος τεχνικός των “κιτρίνων” σχολίασε για την κλήρωση που έγινε την Τρίτη (αντίπαλοι του Άρη η Αβελίνο, η Μπεσίκτας, η Ζιελόνα Γκόρα, η Οστάνδη και η Νίμπουρκ):

Πιστεύω ότι το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι ανώτερο σε σχέση με πέρυσι και πως θα συμμετάσχουμε σε ένα δυνατό τουρνουά.

Σίγουρα θα μάθουμε αργότερα πιο πολλά στοιχεία για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, όμως μπορούμε να πούμε ότι κάποιες απ’ αυτές είναι σημαντικά μεγέθη. Άλλες έπαιξαν στην Ευρωλίγκα, όπως η Ζιέλονα Γκόρα, άλλες έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια, όπως η Νίμπουρκ και άλλες έχουν μία συνεπή παρουσία στην Ευρώπη.

Εμείς από την πλευρά μας θα ετοιμάσουμε την ομάδα για να παίξει καλό μπάσκετ και στόχος μας είναι να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα είναι νωρίς για να πούμε κάτι περισσότερο ή να αναλύσουμε τους αντιπάλους μας, όπως επίσης είναι νωρίς για να πούμε κάτι και για τη δική μας ομάδα. Θα ετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Συμφωνία Άρη με Ζίριους Γουίλιαμς (vids)

O Άρης προχωρά σε συμφωνίες, δεδομένου πως υπάρχει κατά νου πως θα λυθεί το θέμα των ban. …