Κεντρική NBA “Μίδας” ο Κάρι, ανανέωσε στους Γουόριορς! (pic)

“Μίδας” ο Κάρι, ανανέωσε στους Γουόριορς! (pic)

stephen curry

stephen curry

Θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Στεφ και να τον κάνουμε χαρούμενο”, είχε τονίσει ο συνιδιοκτήτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Τζο Λέικομπ, αμέσως μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η διοίκηση των “dubs” τήρησε στο έπακρο την υπόσχεσή της, “χρυσώνοντας” τον Στεφ Κάρι με το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA (μέχρι το επόμενο), ύψους 201 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 χρόνια!

Ο Κάρι έγινε ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε supermax συμβόλαιο αλλά κάτι τέτοιο θα πάψει πολύ σύντομα να προκαλεί εντύπωση, καθώς θα συμβαίνει με όλους τους σταρ του πρωταθλήματος. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Στεφ έφθανε μόλις τα 44 εκατομμύρια δολάρια και ήταν διάρκειας 4 ετών. Τα χρήματα που θα εισπράττει ανά σεζόν, πλέον, θα είναι σχεδόν ίδια με όσα εισέπραξε συνολικά τις τελευταίες 4 σεζόν!

Ουδέποτε τέθηκε θέμα φυγής του Κάρι από την ομάδα, κάτι που διαφαίνεται και από το γεγονός ότι καμία ομάδα δεν τον προσέγγισε, καθώς οι πιθανότητες θα ήταν μηδενικές. Ο “human torch” ήταν ίσως ο κορυφαίος free-agent φέτος αλλά οι Γουόριορς τον “έδεσαν” για τα καλά. Και πώς να μην το κάνουν, άλλωστε, όταν γίνεται λόγος για τον κορυφαίο σουτέρ όλων των εποχών, έναν παίκτη με 2 πρωταθλήματα, 2 βραβεία MVP, 4 συμμετοχές σε All-Star Game και 3 παρουσίες στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…