Κεντρική Διεθνή Και επίσημα κάτοικος Κίνας ο Λάνγκφορντ

Και επίσημα κάτοικος Κίνας ο Λάνγκφορντ

Langford unics kazan

Langford unics kazan

Η απόφασή του έχει γνωστοποιηθεί εδώ και αρκετές μέρες, με τη “μετακόμιση” του Κιθ Λάνγκφορντ στην ασιατική ήπειρο να είναι και επίσημα γεγονός! Συγκεκριμένα, ο αρχισκόρερ της περσινής Ευρωλίγκα (21.7 πόντοι ανά αγώνα) υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Σένζεν Λέοπαρντς, με απολαβές που θα φθάσουν τα 2.1 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν, με τον 33χρονο σταρ να επιλέγει τη νέα του ομάδα αποκλειστικά βάσει οικονομικών κριτηρίων.

Ο Λάνγκφορντ, πάντως, θα έχει την ευκαιρία να ενώσει τις δυνάμεις του στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας με έναν έτερο σκόρερ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μπόμπι Μπράουν! Ο Μπράουν, μάλιστα, είχε σκοράρει 74 πόντους σε ένα παιχνίδι των Λέοπαρντς τον Δεκέμβριο του 2013.

Ο Λάνγκφορντ θα επιχειρήσει να δώσει στη νέα του ομάδα μια έξτρα δύναμη, ώστε να “κυνηγήσει” το πρωτάθλημα στη CBA. Την περσινή σεζόν, οι Λέοπαρντς τερμάτισαν 6οι στην κανονική περίοδο, απέκλεισαν με μειονέκτημα έδρας τους Σανγκάι Σαρκς στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ αλλά η πορεία τους έλαβε τέλος στη συνέχεια, με τους Σάουθερν Τάιγκερς να τους βγάζουν “νοκ-άουτ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…