Κεντρική NBA Και 2η συνάντηση ανάμεσα σε Ρόουζ και Μπακς
NBA

Και 2η συνάντηση ανάμεσα σε Ρόουζ και Μπακς

derrick rose knicks

derrick rose knicks

Το “φλερτ” ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τον Ντέρικ Ρόουζ συνεχίζεται, με τις δύο πλευρές να κανονίζουν και 2ο ραντεβού, το οποίο αναμένεται να λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του ESPN, Κρις Χέινς. Ο παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτή τη στιγμή στην ελεύθερη αγορά, με τα “ελάφια” του Γιάννη Αντετοκούνμπο να φαίνονται πρόθυμα, ώστε να του δώσουν καθήκοντα βασικού πλέι-μέικερ.

Τα οικονομικά δεδομένα των Μπακς δεν επιτρέπουν στην ομάδα να προσφέρει αρκετά χρήματα στον Ρόουζ, διαθέτοντας έως 4.4 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία, αν ξεπεράσουν, θα τους υποχρεώσουν στο να καταβάλλουν “τσουχτερό” φόρο, όπως αναφέρει το ESPN. Για τον λόγο αυτό, οι Μπακς ενδέχεται να “θυσιάσουν” κάποιον από τους παίκτες τους, με τον Τζον Χένσον να μοιάζει ως ο επικρατέστερος.

Ο 26χρονος σέντερ έχει συμβόλαιο ύψους 32 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα 3 χρόνια και μια ενδεχόμενη μετακίνησή του θα άδειαζε αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ των Μπακς, ώστε να υποδεχθούν τον Ρόουζ. Υπενθυμίζεται ότι το ρόστερ των “ελαφιών” είναι ήδη γεμάτο από πλέι-μέικερ, καθώς, τη θέση αυτή υπηρετούν οι Μάλκολμ Μπρόγκντον, Μάθιου Ντελαβεντόβα και Γκάρι Πέιτον Τζ, οπότε ο ακριβής ρόλος του Ρόουζ θα αποτελέσει ερωτηματικό, σε περίπτωση που γίνει κάτοικος Μιλγουόκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…