Κεντρική NBA Κάτοικος Ορλάντο ο Αφλάλο
NBA

Κάτοικος Ορλάντο ο Αφλάλο

aron afflalo kings

aron afflalo kings

Στους Ορλάντο Μάτζικ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άρον Αφλάλο, καθώς συμφώνησε να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους “μάγους”, ύψους 2.1 εκατομμυρίων δολαρίων (veterans minimum). Έτσι, η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ συνέχισε να προσθέτει παίκτες ουσίας στο ρόστερ της, μετά τους Τζόναθον Σίμονς, Μορίς Σπέιτς και Σέλβιν Μακ, αν και εξακολουθεί να απουσιάζει ο παίκτης-ορόσημο, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο ηγέτη.

Ο Αφλάλο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας 8.4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά αγώνα. Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε γυρολόγο, καθώς έχει αγωνιστεί σε 5 ομάδες εντός 4 ετών. Είναι φανερό ότι τα καλύτερά του χρόνια βρίσκονται πίσω του αλλά ο 31χρονος γκαρντ μπορεί να σκοράρει με συνέπεια από το τρίποντο (41.1% πέρσι) ενώ έχχει την ικανότητα να παίξει εξαιρετική άμυνα στην περιφέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των Μάτζικ, Τζεφ Γουέλτμαν αλλά και ο τζένεραλ μάνατζερ, Τζον Χάμοντ είχαν συμβάλλει, ώστε ο Αφλάλο να επιλεγεί στο νο.27 του Ντραφτ το 2007 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, όπως ενημερώνει ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…