Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι”

“Η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι”

Ο πολυτιμότερος παίκτης της επικράτησης της Ελλάδας απέναντι στο Μαυροβούνιο, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την αναμέτρηση αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας και πρόσθεσε πως με την Λιθουανία θα πρέπει να είναι καλύτεροι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

Για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο: “Χάσαμε πολλά λέι απ. Παίξαμε πολύ άσχημα στην επίθεση. Πάλι καλά που παίξαμε καλή άμυνα και κερδίσαμε το παιχνίδι. Το Μαυροβούνιο είναι μια πολύ σκληρή ομάδα. Όπως ήρθε το παιχνίδι, έκλειναν όλοι μέσα, μας έδιναν ελεύθερα σουτ. Είχαμε ελεύθερα σουτ και δεν τα βάλαμε και χάσαμε και λέι απ. Οπότε, ήταν δύσκολο να βρεις ρυθμό. Πάλι η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι και κερδίσαμε”.

Για την κακή εμφάνιση: “Ήταν ένα μάθημα για εμάς, γιατί πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί παίξαμε πολύ άσχημα σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε”.

Για το παιχνίδι με τη Λιθουανία:“Ξέραμε ότι το σκορ θα μείνει χαμηλά, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια του Μαυροβουνίου. Τώρα παίζουμε με μια καλύτερη και πιο μπασκετική ομάδα. Πιστεύω ότι πάλι η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη. Αν παίξουμε καλή άμυνα, είμαστε συγκεντρωμένοι και βάλουμε τα λέι απ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Πιτίνο: «Μέχρι κι εγώ έπαθα θλάση στον γουτό»

Ο Ρικ Πιτίνο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσίασε η Εθνική ομάδα στο α…