Κεντρική Basket League Άρης Η άφιξη Λάσκαρη, οι… απαντήσεις και οι πληρωμές

Η άφιξη Λάσκαρη, οι… απαντήσεις και οι πληρωμές

aris laskaris tzwrtzia nick galis hall

aris laskaris tzwrtzia nick galis hallΕβδομάδα εξελίξεων για τον Άρη… Ο ερχομός του Νίκου Λάσκαρη στη Θεσσαλονίκη είναι κάτι σημαντικό από κάθε άποψη καθώς όπως τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ προ ημερών, θα γίνει Δ.Σ. αλλά και συνέντευξη Τύπου. Ο Λάσκαρης (σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ θα είναι στην πόλη την Τρίτη) αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα που “καίνε” (ο ισχυρός άνδρας του Άρη την Πέμπτη μιλώντας στο “Υellow Radio”, έκανε λόγο για αμείλικτο πόλεμο που δέχεται) την δεδομένη χρονική περίοδο στους “κίτρινους”, την στιγμή που παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα των πληρωμών.

Eκτιμάται πως αυτό το ζήτημα (των πληρωμών) θα “τρέξει” αυτή την εβδομάδα με την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ στην Θεσσαλονίκη ενώ μια πληροφορία ότι ενδεχομένως να ζητηθεί από παίκτες κάποια διευκόλυνση (“κούρεμα”) σε ό,τι αφορά τα οφειλόμενα, θα φανεί αν επιβεβαιωθεί ή όχι.

Το οικονομικό είναι πάντα σε πρώτο πλάνο στον Άρη, όπως είχαμε υπογραμμίσει μετά το τέλος των πλέι οφ και θα πρέπει να τακτοποιηθεί (όσο πιο σύντομα γίνεται) προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, στο θέμα του προπονητή (για να αναλάβει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, θέλει όλες οι υποχρεώσεις να τελειώσουν και να μην υπάρχει “θολή” εικόνα στο οικονομικό) αλλά και στο ζήτημα απόκτησης καλαθοσφαιριστών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…