Κεντρική NBA Για πάντα στη Γουάσινγκτον ο Γουολ!
NBA

Για πάντα στη Γουάσινγκτον ο Γουολ!

john wall washington

john wall washington

Ο Τζον Γουολ έχει λάβει το χρίσμα του απόλυτου ηγέτη των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, με τις all-around ικανότητές του σε άμυνα και επίθεση να τον καθιστούν ανάμεσα στους κορυφαίους πλέι-μέικερ του πρωταθλήματος. Οι ιθύνοντες των “πρωτευουσιάνων” γνωρίζουν, προφανώς, ότι ο ταχύτατος πλέι-μέικερ είναι ένα υπερπολύτιμο περιουσιακό στοιχείο και γι’αυτό αποφάσισαν να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο το συμβόλαιό του, με τη νέα συμφωνία να τίθεται σε ισχύ από το 2019!

Συγκεκριμένα, ο Γουολ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τη σεζόν 2018-19 και θα λάβει περίπου 37.2 εκατομμύρια δολάρια βάσει της τρέχουσας συμφωνίας του με τους Γουίζαρντς. Οι διοικούντες της ομάδας, όμως, φαίνεται πως θέλουν να τον “δέσουν” για πάντα στη Γουάσινγκτον, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε νέα συμφωνία για συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας και με απολαβές που θα φθάνουν τα 170 εκατομμύρια δολάρια! Αυτό σημαίνει ότι ο Γουολ θα έχει συμβόλαιο με τους Γουίζαρντς έως το καλοκαίρι του 2023, όπου θα είναι 33 ετών.

Ο Γουολ κατάφερε να λάβει max απολαβές, καθώς κατόρθωσε να συμπεριληφθεί σε μία από τις κορυφαίες πεντάδες της περσινής σεζόν, κάτι που του έδωσε το προνόμιο να πάρει τα περισσότερα δυνατά χρήματα. Κατά την πρώτη σεζόν της επέκτασης (2019-20), ο παίκτης θα πάρει 37.8 εκατομμύρια δολάρια ενώ, το αποκορύφωμα θα είναι, φυσικά, η τελευταία σεζόν (2022-23), με τις απολαβές να φθάνουν τα 46.8 εκατομμύρια!

Το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Γουολ στη Γουάσινγκτον ήταν σχεδόν βέβαιο, ειδικά μετά από τη δήλωσή του στο Uninterrupted ότι θέλει να κάτσει για πάντα στην ομάδα. Με την κίνηση αυτή, οι Γουίζαρντς θα διατηρήσουν τη βασική τριάδα παικτών τους για πολύ καιρό ακόμη (Γουολ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ότο Πόρτερ), καθώς έχουν συμφωνήσει σε πολυετή συμβόλαια και με τους τρεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…