Κεντρική NBA Εξαιρετικός Μήτρου-Λονγκ, στα “ρηχά” ο Όγκαστ (vids)
NBA

Εξαιρετικός Μήτρου-Λονγκ, στα “ρηχά” ο Όγκαστ (vids)

zach auguste

zach auguste

Ο Ζακ Όγκαστ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο summer league του Ορλάντο, “γράφοντας” 7 πόντους και 5 ριμπάουντ (4 επιθετικά) σε 10 λεπτά συμμετοχής, στην ήττα των Μαϊάμι Χιτ από τους Νιου Γιορκ Νικς με 91-72. Ο ομογενής σέντερ είχε 3/6 σουτ εντός πεδιάς και 1/3 βολές, μένοντας πολύ λιγότερο στο παρκέ σε σχέση με τα 2 προηγούμενα παιχνίδια.

Συνολικά, στα 3 ματς που έδωσε το παρόν στο summer league,του Ορλάντο, ο Όγκαστ είχε 7.3 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα ανά αγώνα, με 10/17 σουτ. Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό αλλά έχει NBA-out στο συμβόλαιό του, το οποίο ισχύει μέχρι τις 20 Ιουλίου. Αν οι Χιτ δεν ενδιαφερθούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους έπειτα από αυτό το διάστημα, θα είναι οριστικά μέλος των “πρασίνων”.

Αναλυτικά τα highlights του παιχνιδιού ανάμεσα στους Χιτ και τους Νικς

Το ελληνικό ενδιαφέρον της βραδιάς, όμως, δεν περιοριζόταν μονάχα στον Όγκαστ. Συγκεκριμένα, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ τα πήγε περίφημα στον αγώνα των Ιντιάνα Πέισερς εναντίον των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με τον ομογενή κόμπο-γκαρντ να σημειώνει 17 πόντους και να μαζεύει 5 ριμπάουντ σε 27 λεπτά συμμετοχής με 4/10 τρίποντα, συμβάλλοντας στη νίκη της ομάδας του με 89-80. Ήταν, μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ των Πέισερς, μαζί με τον Τζαρνέλ Στόουκς.

Ο Μήτρου-Λονγκ έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια summer league, έχοντας 9.3 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα, με τους Πέισερς να έχουν επικρατήσει του αντιπάλου και στα 4 ματς!

Αναλυτικά τα highlights του παιχνιδιού ανάμεσα στους Πέισερς και τους Θάντερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…