Κεντρική NBA Εξαιρετική παρουσία του Παπαγιάννη! (vid)

Εξαιρετική παρουσία του Παπαγιάννη! (vid)

papagiannis kings summer league

papagiannis kings summer league

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν είχε κατορθώσει να κάνει τη διαφορά στις 3 προηγούμενες συμμετοχές του στο φετινό summer league, καθώς έμενε σε χαμηλά επίπεδα παραγωγικότητας, δίχως να γίνεται συχνά αποδέκτης της μπάλας. Ο “Big Papaπεριοριζόταν στο να δραστηριοποιείται στον τομέα της “βρόμικης” δουλειάς αλλά χθες εκμεταλλεύτηκε την απουσία ορισμένων βασικών στελεχών των Σακραμέντο Κινγκς, κάνοντας τη διαφορά με εμφατικό τρόπο!

Συγκεκριμένα, ο Παπαγιάννης είχε 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες σε 28 λεπτά συμμετοχής, συμβάλλοντας δραστικά στη νίκη του Σακραμέντο με 69-64 επί των Μιλγουόκι Μπακς! Οι “βασιλιάδες” πήραν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο των πλέι-οφ στο τουρνουά του Λας Βέγκας, με τον “Papa Gσε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς πήρε περισσότερα σουτ από κάθε άλλον συμπαίκτη του, ελλείψει και των Μπάντι Χιλντ και ΝτιΆαρον Φοξ. Οι Κινγκς στηρίχθηκαν αρκετά στο παιχνίδι του Παπαγιάννη στο ποστ, με τον Έλληνα σέντερ να εκμεταλλεύεται συνεχώς το ύψος και την τεχνική του, σκοράροντας με μακρινά χουκ, τα οποία θεωρούνται ως το σήμα-κατατεθέν του.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι τα 7 από τα 13 ριμπάουντ του Παπαγιάννη ήταν επιθετικά, ανανεώνοντας επιθέσεις και σκοράροντας με φόλοου χάρη στις καλές του τοποθετήσεις και τα γερά του πατήματα. Στην άμυνα προστάτευσε επαρκώς το καλάθι σε αρκετές περιστάσεις ενώ κατόρθωσε να μην υποπέσει σε κανένα φάουλ! Τέλος, μοίρασε μια εξαιρετική ασίστ στον ομογενή γκαρντ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ με 41.5” για τη λήξη, ίσως στο πιο κρίσιμο καλάθι του αγώνα.

Αναλυτικά τα highlights του Παπαγιάννη

Ο Παπαγιάννης συνέθεσε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Σκαλ Λαμπισιέρ, με τον δεύτερο να σημειώνει 19 πόντους και να κατεβάζει 9 ριμπάουντ. Ο Τζάστιν Τζάκσον δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, διότι είχε μονάχα 2/14 σουτ ενώ ο Φρανκ Μέισον υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε από το ματς μετά από μόλις 4 λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά τους Μπακς, οι Ρασάρντ Βον και Στέρλινγκ Μπράουν σημείωσαν από 12 πόντους ενώ, ο Ντι Τζέι Γουίλσον έμεινε στους 7 πόντους με 3/11 σουτ.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…