Κεντρική NBA Επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις ο Όγκαστ
NBA

Επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις ο Όγκαστ

zach auguste miami 1

zach auguste miami 1

Ο Ζακ Όγκαστ είχε ξανά θετικό πρόσημο εντός παρκέ, έπειτα από ένα μικρό “διάλειμμα” 2 αγώνων όπου αγωνίστηκε ελάχιστα έως καθόλου. Ο ομογενής σέντερ πήρε φανέλα βασικού στο χθεσινό παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, εκμεταλλευόμενος την απουσία των Μπαμ Αντεμπάγιο και Οκάρο Γουάιτ, οι οποίοι είναι οι κύριοι ψηλοί της ομάδας, με τον Όγκαστ να βοηθάει την ομάδα του να φθάσει στη νίκη και να προκριθεί στον επόμενο γύρο των πλέι-οφ του summer league!

Ειδικότερα, ο Ελληνοαμερικανός σέντερ είχε 10 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής, με 4/10 σουτ και 2/2 βολές. Ήταν ένας εκ των 3 διψήφιων σκόρερ της ομάδας μετά τους Τζάστιν Ρόμπινσον (19 πόντοι) και Λαμόντ Μάρεϊ (17 πόντοι) και πήρε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής μαζί με τον έτερο ψηλό της ομάδας, Έι Τζέι Χάμονς. Ο Όγκαστ είχε και ορισμένα αρνητικά στατιστικά, καθώς υπέπεσε σε 6 φάουλ ενώ έκανε και 4 λάθη. Η παρουσία του, όμως, ήταν θετική, κάτι που διαφαίνεται και από το plus/minus καθώς οι Χιτ ήταν κατά 9 πόντους καλύτεροι από τους αντιπάλους τους με αυτόν στο παρκέ.

Η μοίρα του παιχνιδιού κρίθηκε οριστικά από το καλάθι του Ρόμπινσον με 11” για τη λήξη, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Για τους Γουίζαρντς, κορυφαίος ήταν ο Μάρκους Κιν με 18 πόντους ενώ ο Άικ Ντιόγκου πέτυχε 15.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…