Κεντρική Διεθνή Ένα “θηρίο” για την Ανδόρα του Γιάνκοβιτς!

Ένα “θηρίο” για την Ανδόρα του Γιάνκοβιτς!

przemek karnowski

przemek karnowski

Ο Πρζέμεκ Καρνόφσκι προκάλεσε ιδιαίτερα αίσθηση στο κολεγιακό πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, όντας ένας εκ των ηγετών του Γκονζάγκα, το οποίο έφθασε μέχρι τον τελικό της March Madness. Οι ομάδες του NBA, όμως, δεν τον εμπιστεύτηκαν, με αποτέλεσμα ο Πολωνός σέντερ να περάσει τον Ατλαντικό, καθώς έφθασε σε συμφωνία με την ισπανική Ανδόρα του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς!

Ο Καρνόφσκι, ο οποίος έχει ύψος 2.16 και ζυγίζει 136 κιλά, θεωρούνταν ως ένας εκ των κορυφαίων σέντερ του NCAA αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον έριξε στο καναβάτσο καθ’όλη τη διάρκεια της junior χρονιάς του, με αποτέλεσμα οι μετοχές του να πέσουν αισθητά. Την περσινή σεζόν ήταν πολύ καλός, έχοντας 12.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα των “Bulldogs”, με τη “γεμάτη” παρουσία του κάτω από τα δύο καλάθια να κάνει τη διαφορά.

Στο φετινό Ντραφτ, ο Καρνόφσκι δεν άκουσε το όνομά του αλλά συμμετείχε στο φετινό summer league με τη φανέλα των Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Στην Ανδόρα, ο 23χρονος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος εξαργύρωσε την καταπληκτική του χρονιά με ένα συμβόλαιο στη Μάλαγα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…