Κεντρική NBA Έκπληκτος με την προσφορά των Νικς ο Χάρνταγουεϊ! (pic+vid)
NBA

Έκπληκτος με την προσφορά των Νικς ο Χάρνταγουεϊ! (pic+vid)

tim hardaway jr hawks

tim hardaway jr hawks

Οι Νιου Γιορκ Νικς κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, προσφέροντας ένα αδιανόητο συμβόλαιο στον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ., αξίας 71 εκατομμυρίων δολαρίων για 4 χρόνια. Η ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” είναι επιρρεπής σε αποφάσεις που δεν βγάζουν κανένα νόημα τα τελευταία 15 χρόνια, με τον ίδιο τον παίκτη να μένει έκπληκτος από τα χρήματα που αποφάσισε να δώσει η πρώην ομάδα του, προκειμένου να τον κάνει ξανά δικό της!

Σε δηλώσεις του, ο Χάρνταγουεϊ μίλησε και για την ευθύνη που “κουβαλάει” πλέον πάνω του μετά την εξασφάλιση ενός τέτοιου συμβολαίου: “Προφανώς και υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να την αποδεχθείς. Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω αυτή την ομάδα να πετύχει”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ο Χάρνταγουεϊ ήταν restricted free-agent, προερχόμενος από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, καθώς είχε 14.5 πόντους ανά αγώνα με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς. Όπως είναι προφανές, τα “γεράκια” δεν ισοφάρισαν την προσφορά, με τον παίκτη να επιστρέφει με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην ίδια ομάδα που τον αντάλλαξε το 2015!

tim hardaway jr 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…