Κεντρική NBA Εκνευρισμένος με τους Καβς ο ΛεΜπρόν!
NBA

Εκνευρισμένος με τους Καβς ο ΛεΜπρόν!

lebron cavs

lebron cavs

Οι φήμες περί αποχώρησης του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το ερχόμενο καλοκαίρι έχουν αρχίσει να “φουντώνουν” έντονα, καθώς ο “βασιλιάς” παρουσιάζεται εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις της διοίκησης των Καβς. Οι φιναλίστ του NBA παραμένουν “ακέφαλοι” στη θέση του τζένεραλ μάνατζερ εδώ και πολλές ημέρες μετά την αποπομπή του Ντέιβιντ Γκρίφιν ενώ οι κινήσεις της ομάδας στην ελεύθερη αγορά (Τζεφ Γκριν, Χοσέ Καλντερόν) θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως “χλιαρές”. Πλέον, ένα νέο ρεπορτάζ έρχεται για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την -ήδη υπάρχουσα- φημολογία.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της USA Today, Τζεφ Ζίλγκιτ, τόνισε ότι το κύριο αίσθημα που επικρατεί αυτή τη στιγμή από την πλευρά του ΛεΜπρόν είναι αυτό της απογοήτευσης και του εκνευρισμού: “Ενώ περίμενε ότι οι Καβαλίερς θα έχουν επιθετική φιλοσοφία το καλοκαίρι, προκειμένου να κλείσουν την ψαλίδα με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, η αισιοδοξία και η ανυπομονησία του ΛεΜπρόν έχουν εξαφανιστεί μετά την απόφαση του προέδρου, Νταν Γκίλμπερτ να “διαλύσει” τη διοίκηση”.

“Η απόφαση του Γκίλμπερτ να απομακρύνει από τους Καβαλίερς τους δύο καλύτερους διοικητικούς παράγοντες (Ντέιβιντ Γκρίφιν, Τρεντ Ρέντεν) άφησε τον Τζέιμς εκνευρισμένο και σκεπτικό σχετικά με την ικανότητα της ομάδας να συνθέσει ένα ρόστερ που να μπορεί να νικήσει τους Γουόριορς. Άλλη μια αιτία του εκνευρισμού του ήταν το γεγονός ότι οι Καβς ήταν κοντά στον Τζίμι Μπάτλερ τη μέρα που ο Γκίλμπερτ απέλυσε τους Γκρίφιν και Ρέντεν, δύο ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στις διαπραγματεύσεις”, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Ζίλγκιτ, με πυκνά “σύννεφα” να έχουν μαζευτεί πάνω από τη φετινή off-season της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…