Κεντρική Elite League “Δούκας” ο Νίκου!

“Δούκας” ο Νίκου!

nikou doukas

nikou doukas

Έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Δούκας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Θωμά Νίκου. Ο έμπειρος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο Ψυχικό, όπου αναδείχθηκε πρώτος στις ασίστ με 225 συνολικά.

Ο 37χρονος άσσος είναι παίκτης με σημαντικές παραστάσεις, αφού έχει αγωνιστεί και στην Α1 με τις φανέλες της Καβάλα και του Πανελευσινιακού. Την περσινή σεζόν, ο Νίκου μέτρησε 9,3 πόντους, 7,5 ασίστ και 2 κλεψίματα στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Α.Σ.Ε.Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Θωμά Νίκου. Ο 37χρονος (25/6/1980) playmaker, με ύψος 185 εκατοστών, αποτέλεσε την περασμένη σεζόν έναν από τους κορυφαίους περιφερειακούς της Α2 Εθνικής κατηγορίας και διακρίνεται για την ευχέρεια να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του.

Ως παίκτης του Ψυχικού, τη φανέλα του οποίου φόρεσε τα τελευταία τρία χρόνια, αναδείχθηκε τη αγωνιστική περίοδο 2016-2017 πρώτος στις ασίστ με 225 συνολικά και 7,5 κατά μέσο όρο. Αγωνίστηκε και στα 30 παιχνίδια με τους “σκίουρους” έχοντας επίσης 9,3 πόντους και 2 κλεψίματα ανά παιχνίδι (δεύτερος στην Α2 με 57 συνολικά). Η εμπειρία του είναι δεδομένη, καθώς έχει αγωνιστεί επίσης σε Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας (Γ΄ Εθνική), Άλιμο (Α2), Νήαρ Ηστ (Α2), Καβάλα (Basket League) και Πανελευσινιακό (Α2 και Basket League).“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…