Κεντρική Διεθνή Διάψευση για Λοτζέσκι

Διάψευση για Λοτζέσκι

lojeski

lojeski

Ο Ματ Λοτζέσκι βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στη σύναψη οριστικής συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα, αν και το “φλερτ” ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ήδη περάσει από… σαράντα κύματα. Η φήμη ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε κοπεί στις ιατρικές εξετάσεις των “μπλαουγκράνα” εξαπλώθηκε ραγδαία, μέχρι που διαψεύστηκε ενώ πολλοί θεωρούν ότι ο 32χρονος σουτέρ έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο. Την κατάσταση έσπευσε να ξεδιαλύνει ο ατζέντης του παίκτη, Μπεν Πένσακ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Πένσακ: “Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με τον Ματ Λοτζέσκι και τη Μπαρτσελόνα. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ματ απέτυχε στα ιατρικά τεστ της Μπαρτσελόνα είναι εντελώς λανθασμένα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι γιατροί της ομάδας επιβεβαίωσαν τον Ματ ότι είναι καλά και έτοιμος για την επόμενη σεζόν”.

“Από εκεί και πέρα, τα δημοσιεύματα ότι ο Ματ έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα είναι επίσης λανθασμένα. Υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον μεταξύ της ομάδας και του Ματ και συζητήσεις όντως έχουν γίνει. Ωστόσο, καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί μέχρι αυτή τη στιγμή και οι συζητήσεις μας με τη Μπαρτσελόνα, όπως και με τις άλλες ομάδες της Ευρωλίγκα και του NBA συνεχίζονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…