Κεντρική NBA “Χρυσώνουν” τον Γουολ οι Γουίζαρντς
NBA

“Χρυσώνουν” τον Γουολ οι Γουίζαρντς

john wall 2

john wall 2

Ο Τζον Γουολ είναι ο απόλυτος ηγέτης των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και έχει εγκαθιδρύσει τη θέση του ως ένας εκ των κορυφαίων πλέι-μέικερ του πλανήτη. Την περσινή σεζόν είχε 23.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 10.7 ασίστ ανά αγώνα μαζί με 2 κλεψίματα, κάνοντας τη χρονιά της ζωής του και οδηγώντας την ομάδα μόλις 1 παιχνίδι μακριά από τους Τελικούς της Ανατολής. Όπως είναι λογικό, οι “μάγοι” δεν θέλουν με τίποτα να τον χάσουν, προσφέροντάς του έναν “πακτωλό” χρημάτων.

Συγκεκριμένα, η Γουάσινγκτον έχει ήδη καταθέσει προσφορά στον Γουολ, η οποία φθάνει τα 168 εκατομμύρια δολάρια για 4 χρόνια, όπως αναφέρει ο Μπράιαν Γουίντχορστ! Πρόκειται για ένα supermax συμβόλαιο, το οποίο ο Γουολ έχει τη δυνατότητα να λάβει, καθώς συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του NBA την περασμένη σεζόν και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με το CBS.

Ο Γουολ δεσμεύεται με συμβόλαιο για τα επόμενα 2 χρόνια, το οποίο προβλέπει συνολικές απολαβές περίπου 37 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Γουίζαρντς, όμως, θέλουν να τον “δέσουν” οριστικά στην ομάδα τους, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην ομάδα τους.

Ο 26χρονος σταρ ενδέχεται να περιμένει ως το τέλος του καλοκαιριού προτού πάρει την απόφασή του, σύμφωνα με τον Τιμ Μπόντεμπς. Σε περίπτωση που πει “όχι” σε μια επέκταση τέτοιου μεγέθους, το μέλλον του αναμένεται να είναι δυσοίωνο στη Γουάσινγκτον. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να αρνηθεί ένα supermax συμβόλαιο και μια πιθανή άρνηση ίσως υποδηλώσει ότι ο Γουολ δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…