Κεντρική NBA “Απόφαση για τον εαυτό μου να πάω στο ΝΒΑ” (vid)
NBA

“Απόφαση για τον εαυτό μου να πάω στο ΝΒΑ” (vid)

mike james suns

mike james sunsΤα χρήματα που δαπανώνται στο ΝΒΑ σε σχέση με την Ευρώπη είναι πολύ περισσότερα όπως δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς. Ο γκαρντ των Σανς και πρώην του Παναθηναϊκού, τόνισε πως διασκέδασε τη θητεία του στο “τριφύλλι”, ενώ ελπίζει να επιστρέψει και να δει κάποιο παιχνίδι του, πανηγυρίζοντας μαζί με τους φιλάθλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ντέιβιντ Πικ:

Tο ΝΒΑ δίνει πολλά χρήματα αυτή τη στιγμή. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει ένωση παικτών, αυτό είναι μεγάλο θέμα. Αφήνουν να συμβαίνουν κάποια πράγματα. Πρέπει να γίνουν αλλαγές”, δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός άσσος.

 Στη συνέχεια, για το θέμα των χρημάτων και τα συμβόλαια στο ΝΒΑ είπε:”Στο ΝΒΑ μπορείς να δεις το επίπεδό σου. Συγκρίνεις τα στατιστικά και καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι. Υπάρχουν παίκτες δίπλα μου με το ίδιο επίπεδο που παίρνουν “τρελά” συμβόλαια. Για την Ευρώπη είναι δύσκολο να δώσει περισσότερα χρήματα. Δεν παίζεις για τα χρήματα, αλλά για τις ομάδες. Ξέρω ότι ο κόσμος θα πει ότι παίζουμε για τα χρήματα, αλλά κανείς δεν θα πει ότι θα πρέπει να ζήσουμε όλη την υπόλοιπη ζωή μας βασιζόμενοι στα συγκεκριμένα χρήματα. Πρέπει να βγάλουμε χρήματα τώρα”.

Κλείνοντας, για τον Παναθηναϊκό πρόσθεσε:Ήταν διασκεδαστικά. Δεν υπάρχουν άσχημα αισθήματα, δεν έχω κάτι εναντίον τους. Είναι μια απόφαση για τον εαυτό μου. Ελπίζω να επιστρέψω για να δω κάποιο παιχνίδι τους και να πανηγυρίσω για εκείνους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…