Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ζάρας: “Πολύ καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ…”

Ζάρας: “Πολύ καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ…”

zaras koniaris aris paok

zaras koniaris aris paokΤο ebasket.gr είχε αποκαλύψει την περίπτωση του Θοδωρή Ζάρα για τον ΠΑΟΚ, ως μια υποψήφια λύση για τον “Δικέφαλο”. Οπως είχαμε αναφέρει στους “ασπρόμαυρους” έχουν εκτίμηση στις αγωνιστικές δυνατότητες του Ελληνα παίκτη (έχει ενημερωθεί για τον ΠΑΟΚ από το γραφείο που τον εκπροσωπεί), για τον οποίο πάντως είναι σε εκκρεμότητα και το θέμα παραμονής του στον Άρη (αφότου τακτοποιηθεί το ζήτημα των πληρωμών, πρώτα θα μιλήσει με τους “κίτρινους” και μετά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του). Συγκεκριμένα ο Ζάρας μεταξύ άλλων είπε στην “Arena Press”:

Εχω ενημερωθεί από τον ατζέντη μου για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι άγνωστο για μένα το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, εδώ ζω, έχω επαφή και επικοινωνία. Είναι πολύ καλά τα πράγματα και αγωνιστικά η ομάδα δείχνει καλό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια και ο κόουτς Μαρκόπουλος καλή δουλειά έκανε και τα παιδιά ξέρω ότι είναι σε καλό περιβάλλον και τακτοποιημένα οικονομικά”.

Ο Ζάρας δεν επηρεάζεται από το γεγονός πως ο Μαρκόπουλος δεν είναι πλέον τεχνικός του ΠΑΟΚ (σύμφωνα με λεγόμενα του που δημοσιεύει η εφημερίδα) ενώ για τον νέο κόουτς του “Δικεφάλου” είπε “μπορεί να μην έχω συνεργαστεί, αλλά τον ξέρω, τον έχω παρακολουθήσει και έχω ακούσει και καλά λόγια”.

Και για έναν άλλο παίκτη που έπαιξε φέτος στον Άρη, τον Μιχάλη Τσαιρέλη μπορεί να κινηθεί ο ΠΑΟΚ (μια περίπτωση που επίσης που το ebasket.gr σας ενημέρωσε από… πάρα πολύ νωρίς), εφόσον όμως ξεκαθαρίσει ότι ο Ελληνας φόργουορντ (του οποίου το κασέ πάντως μόνο μικρό δεν είναι για τον “Δικέφαλο”) δεν παραμείνει στους “κίτρινους” (έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά θα πρέπει να “ενεργοποιηθεί” η συγκεκριμένη οψιόν από τον Άρη).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…