Κεντρική NBA Υπερασπίσθηκε με σθένος τον ΛεΜπρόν ο Αρίνας! (pic)
NBA

Υπερασπίσθηκε με σθένος τον ΛεΜπρόν ο Αρίνας! (pic)

gilbert arenas lebron james

gilbert arenas lebron james

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας επιδόθηκε σε ένα μακρόσυρτο… παραλήρημα, γράφοντας τη δική του γνώμη στο Instagram σχετικά με τις superteams και αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει όντως αγωνιστεί σε τέτοια. Ο “Agent Zero” υπερασπίσθηκε με όλες του τις δυνάμεις τον “βασιλιά”, όντας χειμαρρώδης, όπως έχει συνηθίσει άλλωστε στα social media.

“Ο ΛεΜπρόν ποτέ δεν έπαιξε σε superteam. Στο Μαϊάμι, αυτός και ο Γουέιντ ήταν οι μόνοι all-star. Η τελευταία φορά που ο Μπος είχε επιλεγεί στις καλύτερες πεντάδες ήταν το 2007, οπότε μιλάμε για 2.5 All-Stars. Ο Ρέι Άλεν ήταν 37 χρονών όταν ήρθε στους Χιτ στο 2ο πρωτάθλημα και ήταν παγκίτης. Η σημερινή ομάδα των Καβς έχει επίσης 2.5 All-Stars γιατί ο Λοβ δεν είναι σταρ από τότε που ήρθε στην ομάδα”.

“Το Γκόλντεν Στέιτ είναι superteam γιατί νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που παίζουν 4 All-Star σε μια ομάδα. Αυτού του είδους η δυναμική τους έδωσε την ευκαιρία να σπάσουν το ρεκόρ των Μπουλς το 2016. Ο μόνος λόγος που έχασαν το πρωτάθλημα ήταν επειδή έλειψε ο Γκριν στο 5ο ματς και χάλασε το μομέντουμ. Οπότε έχουμε έναν δις MVP (Κάρι), έναν παίκτη που μπήκε στη 2η καλύτερη πεντάδα του NBA και στην καλύτερη αμυντική πεντάδα (Γκριν) και έναν παίκτη στην 3η καλύτερη πεντάδα του NBA ταυτόχρονα και σε όλα αυτά προσθέτεις τον κορυφαίο σκόρερ στον πλανήτη. Φανταστείτε οι Σπερς που κέρδισαν το πρωτάθλημα το 2005 και το 2007 να αποκτούσαν τον Κόμπι το 2006. Οι Γουόριορς είναι τόσο καλοί που ο Τόμπσον έκανε κακή σεζόν και είχε 22 πόντους ανά αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…