Κεντρική Ασίστ Shadow Βασιλειάδης: “Τη νέα σεζόν θα αλλάξουν πολλά πράγματα!”

Βασιλειάδης: “Τη νέα σεζόν θα αλλάξουν πολλά πράγματα!”

giorgos vasiliadis ifipourgos athlitismou

giorgos vasiliadis ifipourgos athlitismou

O Yφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε για τον τέταρτο τελικό που θα διεξαχθεί στο “Νίκος Γκάλης” (21:00), ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πρέπει να επικρατήσει η ηρεμία και η ψυχραιμία, ενώ από την νέα σεζόν θα αλλάξουν πολλά πράγματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:
“Εύχομαι να επικρατήσει ηρεμία, ψυχραιμία και να απολαύσουμε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που παίζουν στο ελληνικό μπάσκετ. Να απολαύσουμε το παιχνίδι και να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους.

Με την εκκίνηση της νέας χρονιάς θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι αυτό. Ελπίζω να κυριαρχήσει η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των παικτών, οι οποίοι μέσα σ΄ αυτό το πολεμικό κλίμα, μας διδάσκουν ήθος και να πάμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι. Να δούμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Να αναλογιστούνε όλοι τις ευθύνες τους. Ο λογαριασμός θα έρθει. Σε λίγες μέρες, αλλά θα έρθει. Γι αυτό να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…