Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του Βύρλα!

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του Βύρλα!

virlas

virlas

Ο Παναγιώτης Βύρλας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός σέντερ θα παραμείνει για τέταρτη χρονιά στον Προμηθέα, με τον Μάκη Γιατρά να αναμένεται να του δώσει ευκαιρίες στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Αναλυτικά:
“Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Παναγιώτης Βύρλας, που θα παραμείνει για 4η χρονιά στην οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας.

Ο ύψους 2,06 center, ένας αθλητής που προέρχεται από το πρότυπο Πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Συλλόγου “Νους”, έχει καταλάβει με τη φανέλα του Προμηθέα την 4η θέση σε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων και την 6η θέση σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Μάλιστα, έχει συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης τόσο με τους Παίδες το 2015, όσο και με τους Εφήβους το 2017.

Φέτος, πρωταγωνίστησε και με τη φανέλα του Προμηθέα 2014 (θυγατρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας) καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Αποτέλεσμα της εξαιρετικής χρονιάς που έκανε είναι και η κλήση στην προεπιλογή της Εθνικής Εφήβων, καθώς σήμερα αναχωρεί για την Αταλάντη, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί στη Σλοβακία (29/7-6/8)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…