Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το NBA “βάζει” εμπόδια στον Παναθηναϊκό

Το NBA “βάζει” εμπόδια στον Παναθηναϊκό

mike james

mike james

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει θετικά μία περίεργη χρονιά, καθώς έκανε το double κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι διοικούντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς και θέλουν να κρατήσουν τους “πρωταγωνιστές” της φετινής.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους του Παναθηναϊκού και βοήθησε σημαντικά τους “πράσινους” σ΄όλες τις διοργανώσεις, ειδικά στους τελικούς της Basket League.

Οι “πράσινοι” έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης στον Αμερικανό, αλλά η περίπτωση του είναι δύσκολη. Ο Τζέιμς έχει σαν προτεραιότητα να πάει στο NBA και γι αυτό καθυστερεί να απαντήσει στον Παναθηναϊκό.

Αρκετές είναι οι ομάδες που φημολογούνται ότι τον θέλουν από το NBA, αλλά ακόμη καμία δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Ο Αμερικανός προσπαθεί να κερδίσει μέρες και να απαντήσει πιο αργά στους “πράσινους”, που “καίγονται” να μάθουν αν θα μείνει ή όχι.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει, αλλά σίγουρα θα πιέσει τον Τζέιμς, γιατί αν δεν απαντήσει θετικά, πρέπει η ομάδα να βγει στην αγορά και να πάρει αντικαταστάτη. Όσο καθυστερεί ο Τζέιμς τόσο θα λιγοστεύουν και οι επιλογές στην αγορά για τον Παναθηναϊκό.

Αν ο Μάικ Τζέιμς δεν καταφέρει να βρει ομάδα στον “μαγικό κόσμο”, ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο και πιθανότατα θα τον κρατήσει στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…