Κεντρική NBA “Θα νικούσαμε τους Μπουλς του Τζόρνταν!”
NBA

“Θα νικούσαμε τους Μπουλς του Τζόρνταν!”

robert horry rockets

robert horry rockets

Ο Ρόμπερτ Χόρι άναψε “φωτιές” σε συνέντευξή του στην εκπομπή “The Jump” του ESPN, κάνοντας δύο extreme τοποθετήσεις, οι οποίες εξέπληξαν το πάνελ! Τα λεγόμενα του επτάκις πρωταθλητή NBA περιστράφηκαν γύρω από το αν οι Χιούστον Ρόκετς θα μπορούσαν να νικήσουν τους Σικάγο Μπουλς τη διετία 94-95, σε περίπτωση που ο Μάικλ Τζόρνταν δεν αποχωρούσε προσωρινά από την ενεργό δράση ενώ έκανε και μια σύγκριση ανάμεσα στον Τιμ Ντάνκαν και τον Χακίμ Ολάζουον, με το τελικό του συμπέρασμα να είναι επιεικώς υπερβολικό.

Όσον αφορά τη “μάχη” ανάμεσα στις “ρουκέτες” εκείνης της διετίας με το Σικάγο του Τζόρνταν, ο Χόρι ήταν αφοπλιστικός, λέγοντας ότι το Χιούστον θα νικούσε καθώς δεν υπήρχε κανείς που να μπορεί να μαρκάρει τον Χακίμ Ολάζουον! “Δεν είχαν κανέναν που να μπορεί να μαρκάρει τον “Dream“. Ξαναλέω, δεν είχαν κανέναν που να μπορεί να μαρκάρει τον “Dream”. Το λέω δύο φορές γιατί ο “Dream” ήταν τόσο κυρίαρχος”, τόνισε ο “Big Shot Rob“.

Ο Χόρι, μάλιστα αιτιολόγησε και το γιατί ο Ολάζουον θα κυριαρχούσε τόσο πολύ, κάνοντας έναν παραλληλισμό: “Όταν παίζαμε μια φορά εναντίον των Σπερς, ο Τιμ Ντάνκαν με είχε διαλύσει κάτω από το καλάθι αλλά ο Φιλ Τζάκσον αρνήθηκε να φέρει νταμπλ-τιμ, ώστε να φύγει η μπάλα από τα χέρια του Ντάνκαν“, εννοώντας ότι ο Τζάκσον δεν ήταν υπέρ αυτής της τακτικής, κάτι που θα οδηγούσε σε κυριαρχία του Χακίμ έναντι των Μπουλς. Τα λεγόμενα αυτά, όμως, οδήγησαν σε μια νέα βαρύγδουπη δήλωση.

“Ο Ολάζουον ήταν 20 φορές καλύτερος από τον Ντάνκαν“, τόνισε ο Χόρι, αναλύοντας την άποψή του: “Έχω παίξει και με τους δύο. Τους έχω ζήσει από κοντά στην προπόνηση και ξέρω τι έκαναν και οι δύο. Ξέρω ότι ο Ντάνκαν έκανε σκληρή δουλειά αλλά πρέπει να ανέβεις στο επόμενο επίπεδο αν θες να είσαι σούπερ-σταρ. Δεν λέω ότι ο Ντάνκαν δεν ήταν αλλά αυτά που έκανε ο Ολάζουον για το παιχνίδι ήταν καταπληκτικά και δεν πιστεύω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πόσο καλός ήταν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…