Κεντρική Διεθνή Συντάσσεται υπέρ του Λάσο ο Γιουλ

Συντάσσεται υπέρ του Λάσο ο Γιουλ

llull real madrid

llull real madrid

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε παταγωδώς στους τελικούς της ACB, χάνοντας τον τίτλο από τη Βαλένθια καθώς ηττήθηκε με 3-1 στις νίκες. Όπως αναμενόταν, ο προπονητής της “βασίλισσας”, Πάμπλο Λάσο έχει συγκεντρώσει την πλειοψηφία των “πυρών” του ισπανικού τύπου αλλά ο ηγέτης της ομάδας, Σέρχιο Γιουλ έσπευσε να υψώσει ασπίδα προστασίας προς τον 49χρονο τεχνικό.

“Όπως έχω πει, από την πρώτη ημέρα που ήρθε ο Πάμπλο Λάσο γίνονται καλά πράγματα. Υπήρξε και άλλη χρονιά που κατακτήσαμε μόνο το Κύπελλο και δεν… τρελαθήκαμε. Είναι πλήγμα αυτό για εμάς, αλλά έτσι είναι το άθλημα. Δεν μπορείς να νικάς συνέχεια. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε και να στηρίζουμε τον Πάμπλο Λάσο και το ταλέντο όλης της ομάδας”, τόνισε ο 29χρονος σταρ.

Επίσης, ο Γιουλ μίλησε και για την εξέλιξη των πραγμάτων στη σειρά των τελικών αλλά και για την επόμενη μέρα της ομάδας: “Ποτέ δεν ένιωσα μόνος μου. Είμαστε ομάδα και μαζί νικάμε και χάνουμε. Για τη Βαλένθια ήταν μία ανταμοιβή για την πολύ καλή δουλειά που έκανε όλη τη σεζόν και γιατί ήταν καλύτεροι από εμάς. Τώρα, είναι η ώρα να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν”.

Ο φετινός απολογισμός της Ρεάλ δεν μπορεί να κριθεί ως απόλυτα θετικός, χάνοντας το πρωτάθλημα από μια λιγότερο δυνατή αλλά τρομερά καλοδουλεμένη ομάδα ενώ ανακηρύχθηκε 4η στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης και κατέκτησε το Copa Del Rey. Τέλος, οφείλει να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Λάσο έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ έως το καλοκαίρι του 2018.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…