Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συνάντηση κορυφής, “στροφή” σε ξένο “κοντό”

Συνάντηση κορυφής, “στροφή” σε ξένο “κοντό”

bane prelevic paok

bane prelevic paokΗταν 03/05/2017 όταν ο Άρης κέρδισε τον ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι”, έτσι τον “σκούπισε” και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Από τότε ο “Δικέφαλος” δεν έχει κάνει καμιά απολύτως κίνηση για την στελέχωση του ρόστερ (με την έννοια ότι επισήμως δεν υπάρχει ούτε ανανέωση, ούτε μεταγραφή), παρά μόνο συζητήσεις και η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται… αργά στο μεταγραφικό κομμάτι παρά το ότι πέρασε πολύς καιρός από τον αποκλεισμό στα πλέι οφ.

Πάντως την Τετάρτη έγινε συνάντηση των Ζουρνατσίδη, Πρέλεβιτς με τον κόουτς της ομάδας στην Αθήνα, συζητήθηκαν κάποια μεταγραφικά θέματα όπως αυτό της απόκτησης ενός “κοντού”. Οπως είχε ενημερώσει το ebasket.gr από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δημήτρης Κατσίβελης θεωρεί πως είναι ακόμη νωρίς για να πάρει αποφάσεις για την ομάδα που θα παίξει, αυτό στον ΠΑΟΚ το… αντιλήφθηκαν και υπάρχει πρόθεση να “τρέξει” το θέμα αναζήτησης ξένου (Αμερικανού) “κοντού” (θα μπορούσαν να απασχολήσουν οι Ρέτιν Ομπάσοχαν και Ανχελ Ροντρίγκες ενώ από τους “ψηλούς” ο Μάικ Τόμπει είχε… τσεκαριστεί παλαιότερα, είχε προκαλέσει θετική εντύπωση αλλά είναι ακριβός).

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως ο “Δικέφαλος” θα πει “όχι” στον Κατσίβελη αν άμεσα απαντήσει θετικά. Στο μεταξύ, ένα από τα φιλικά του “Δικεφάλου” θα είναι με αντίπαλο την Γκαζιαντέπ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…