Κεντρική NBA Στο Σακραμέντο αλλά με… λιγότερα ο Μπογκντάνοβιτς!
NBA

Στο Σακραμέντο αλλά με… λιγότερα ο Μπογκντάνοβιτς!

bogdan bogdanovic fenerbahce panathinaikos

bogdan bogdanovic fenerbahce panathinaikos

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν ήδη βάλει τις σωστές βάσεις ενόψει της μελλοντικής τους ευημερίας, κάνοντας εξαιρετικές επιλογές στο Ντραφτ και θέτοντας γερές βάσεις μέσω της διαδικασίας του rebuilding. Στο πλάνο των “βασιλιάδων” συμπεριλαμβάνεται, φυσικά και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, με την ομάδα να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι κατείχε τα δικαιώματά του. Ο Σέρβος σταρ θα ενταχθεί στο ρόστερ των Κινγκς, αν και τα χρήματα που θα πάρει θα είναι ελαφρώς λιγότερα σε σχέση με όσα προβλέπονταν.

Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα υπογράψει συμβόλαιο 27 εκατομμυρίων δολαρίων για 3 χρόνια και όχι 36 εκατομμυρίων, όπως είχαν αναφέρει τα αρχικά ρεπορτάζ.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ εξαργύρωσε την υπέροχη χρονιά που πραγματοποίησε με τη Φενέρ, σαρώνοντας όλους τους τίτλους και έχοντας 14.3 πόντους ανά αγώνα με 43% στα τρίποντα, όσον αφορά τους αγώνες της Ευρωλίγκα. Ο Μπογκντάνοβιτς είχε επιλεγεί στο νο.27 του Ντραφτ το 2014 από τους Φοίνιξ Σανς αλλά τα δικαιώματά του ανταλλάχθηκαν στους Κινγκς, οι οποίοι οφείλουν να νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Διέλυσαν τους Πέλικανς οι Θάντερ

Με ρεκόρ καριέρας ο Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ οδήγησε τους Θάντερ στη νίκη. Μπορεί στο Ga…