Κεντρική Διεθνή Προ των πυλών της Ευρωλίγκα η Βιλερμπάν το 2019

Προ των πυλών της Ευρωλίγκα η Βιλερμπάν το 2019

jordi bertomeu

jordi bertomeu

Οι γαλλικές ομάδες δεν κατάφεραν να συμπεριληφθούν στο νέο φορμάτ της Ευρωλίγκα τη φετινή σεζόν, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε του χρόνου, με τους 16 συλλόγους που θα απαρτίσουν τη διοργάνωση να έχουν ήδη αποφασιστεί. Η σεζόν 2018-19, όμως, ενδέχεται να βάλει “φρένο” στην απουσία τους, με τη Βιλερμπάν να τρέφει ελπίδες πως θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο, αν ληφθούν υπόψη τα λεγόμενα του προέδρου της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου.

“Υπάρχουν πιθανότητες η Βιλερμπάν να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα τη σεζόν 2018-19“, τόνισε ο Μπερτομέου σε συνέντευξή του σε γαλλικό Μέσο ενώ συνέχισε λέγοντας: “Δεν υπάρχει κάτι εγγυημένο αυτή τη στιγμή και θα πάρουμε την απόφαση τη σωστή στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία, όμως, ότι η Βιλερμπάν θα είναι η πρώτη μας επιλογή από τις γαλλικές ομάδες για την Ευρωλίγκα“.

Ακόμη, ο Μπερτομέου μίλησε και για τη σχέση του με τον μέτοχο της ομάδας και σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τόνι Πάρκερ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι η ομάδα του θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα του χρόνου: “Έχουμε καλή σχέση με τον Τόνι Πάρκερ. Το πρότζεκτ που έχει δημιουργήσει στην ομάδα έχει ενδιαφέρον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…