Κεντρική NBA Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού τα αδέλφια Αντετοκούνμπο (pics)
NBA

Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού τα αδέλφια Αντετοκούνμπο (pics)

giannis antetokounmpo milwaukee bucks

giannis antetokounmpo milwaukee bucks

Η πρόταση της Έλενα Κουντουρά πέρασε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και επίσημα πρεσβευτής του Ελληνικού Τουρισμού. Η Υφυπουργός Τουρισμού παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν στη Νέα Υόρκη, για τον Αθλητισμό και τον Ελληνισμό τις οποίες διοργάνωσε ο Cosmos FM και συνδέθηκαν με την 30η επέτειο από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 1987.

Η Έλενα Κουντουρά μίλησε με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, Γιάννη και Θανάση, οι οποίοι παρουσιάστηκαν θετικοί στην πρόταση αυτή. Ο “Greak Freak” πήρε το βραβείο Ελληνικής Κληρονομιάς για την προώθηση του Ελληνισμού, σε μια εκδήλωση που έγινε “Terrace on the Park”.

Η υφυπουργός τόνισε πως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και ο τουρισμός ενώνει όλους στους αθλητές και τους ανθρώπους και ανοίγει νέες γέφυρες επικοινωνίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ήθος του Γιάννη, αλλά και στην οικογένειά του.

“Είστε πραγματικοί αγωνιστές που έχετε συμβάλλει με τη μακρά πορεία σας στις μεγάλες επιτυχίες της χώρας μας στον αθλητισμό διεθνώς. Μας έχετε χαρίσει απίστευτες στιγμές συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας. Είστε τα πρότυπα που εμπνέουν τους Έλληνες και Ελληνίδες σε κάθε γωνιά της γης, και ειδικά τα νέα παιδιά”, δήλωσε προς τους Παναγιώτη Φασούλα και Μιχάλη Κακιούζη για τη διαχρονική τους παρουσία.

Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού οι Αντετοκούνμπο

Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού οι Αντετοκούνμπο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…