Κεντρική NBA Πληθώρα ομάδων στα “πόδια” του Μίλσαπ
NBA

Πληθώρα ομάδων στα “πόδια” του Μίλσαπ

millsap hawks celtics playoffs

millsap hawks celtics playoffs

Ο Πολ Μίλσαπ αποτελεί σταθερά έναν από τους πιο πολυδιάστατους πάουερ φόργουορντ του πρωταθλήματος, με all-around παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Τα 4 τελευταία χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του All-Star Game ενώ έχει αναλάβει καθήκοντα ηγέτη στους Ατλάντα Χοκς. Τα “γεράκια”, όμως, ενδέχεται να μπουν σε φάση ανοικοδόμησης του ρόστερ τους, κλείνοντας οριστικά τον κύκλο της ομάδας που πέτυχε 60 νίκες τη σεζόν 2014-15. Έτσι, τα σενάρια ανταλλαγή του 31χρονου παίκτη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν.

“Υπάρχουν περίπου 3 ή 4 ομάδες που είναι πρόθυμες να δώσουν max συμβόλαιο στον Μίλσαπ, με τις πηγές να λένε ότι οι Χοκς έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για ενδεχόμενο sign-and-trade. Ομάδες όπως οι Φοίνιξ Σανς, οι Σακραμέντο Κινγκς και οι Ντένβερ Νάγκετς ενδιαφέρονται για τον Μίλσαπ“, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ.

Ο Μίλσαπ έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του αλλά είναι καθαρά στο χέρι του το αν επιθυμεί να παραμείνει στην Ατλάντα (player option). Το Ντένβερ, πάντως, φαντάζει ως ο πιο ελκυστικός προορισμός για τον ίδιο, με την πρώτη επαφή να έχει ήδη γίνει από τη λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών τον Φεβρουάριο. Σε περίπτωση που “προσγειωθεί” στο Κολοράντο, ο Μίλσαπ θα συνθέσει ένα τρομερό δίδυμο ψηλών με τον Νίκολα Γιόκιτς, όντας ίσως το κομμάτι που λείπει από την ομάδα αυτή ώστε να αποτελέσει σταθερό “θαμώνα” των πλέι-οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…