Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παππάς: “Ο Ολυμπιακός είναι ένα καλό παράδειγμα”

Παππάς: “Ο Ολυμπιακός είναι ένα καλό παράδειγμα”

mantzaris papas

mantzaris papas

Μιλώντας για την χειραψία του τόσο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο όσο και με τον Κώστα Παπανικολάου κατά τη διάρκεια του τελικού, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως “δεν χρειάζεται να το ξαναπούμε. Ειδικά ο δικός μου σεβασμός για αυτά τα παιδιά είναι απεριόριστος. Φτάνουν σε τελικούς στην Ευρώπη. Και στον Σπανούλη και στον Πρίντεζη. Ο Ολυμπιακός είναι ένα καλό παράδειγμα. Με Έλληνες παίκτες φτάνει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Εμείς έχουμε και καλούς ξένους παίκτες. Είναι σημαντικό όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό να γίνεται αυτή η προσπάθεια”, είπε ο Έλληνας γκαρντ και συνέχισε:

Για τις διαφορές σε σχέση με το πρωτάθλημα του 2014: “Η βασική διαφορά ότι το ’14 κρίθηκε στην έδρα μας. Τώρα έπρεπε να έρθουμε εδώ. Υπάρχουν κοινά στοιχεία. Και την πρώτη χρονιά αλλάξαμε προπονητή, αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε. Το αξίζαμε και θα το χαρούμε”.

Για την πορεία του τη φετινή σεζόν: “Ιδιαίτερη σεζόν είναι σχετικό. Ποτέ δεν κατάφερα να καθιερωθώ και να έχω μια νορμάλ χρονιά. Σημασία έχει ότι στο τέλος βοήθησα και εγώ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”.

Για τα στοιχεία που άλλαξε ο ίδιος φέτος: “Έχω περάσει διάφορα. Το μόνο που θέλω είναι να βρίσκομαι στο παρκέ, να βοηθάω να παίρνουμε παιχνίδια και τίτλους. Είδα ότι η ομάδα έχει ανάγκη από άλλα πράγματα. Σκοράρισμα έχει αρκετό. Έπρεπε να βοηθήσω σε άλλους τομείς. Προσπάθησα να προσαρμοστώ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στο παρκέ και βοηθάω”.

Τέλος, για την Εθνική: “Δεν έχω υπάρξει μέλος της Εθνικής για να το νιώθω ρουτίνα και να το περιμένω. Είμαι εδώ, είμαι υγιής. Αν κρίνει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω θα είμαι εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…