Κεντρική Ασίστ Shadow “Όλοι μαζί μπορούμε” και στο Final Four μπάσκετ ΜΜΕ

“Όλοι μαζί μπορούμε” και στο Final Four μπάσκετ ΜΜΕ

Το Final Four του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μ.Μ.Ε. θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου 2017 υπό την αιγίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και με χορηγό τη μεγαλύτερη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο Stoiximan.gr.

Η διοργάνωση θα έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς και τις δύο ημέρες με πρωτοβουλία του Ομίλου ΣΚΑΪ και της φιλανθρωπικής δράσης “Όλοι Μαζί Μπορούμε” θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα παραδοθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Κιβωτός του Κόσμου“. Η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μ.Μ.Ε. σας καλεί να δώσετε το παρών και να συνεισφέρετε κι εσείς με τρόφιμα μακράς διαρκείας για τα παιδιά της Κιβωτού.

Το Final Four θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά με την συμμετοχή του DPG Group, του ANTENNA, του ALPHA και του ΣΚΑΙ, ενώ θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα σε Επιλεκτή Ομάδα Δημοσιογράφων και την ομάδα μπάσκετ της Κιβωτού του Κόσμου.

Πρόγραμμα:

Οι δύο ημιτελικοί (DPGΣΚΑΪ & ΑΝΤΕΝΝΑALPHA) θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 12:30 το πρωί και 2:30 το μεσημέρι ενώ ο μεγάλος τελικός την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι. Πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων με την συμμετοχή παικτών του Πρωταθλήματος.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού και συγκεκριμένα στις 11:00 το πρωί έχει προγραμματιστεί αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Εκτός από την βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας και της φιναλίστ, θα βραβευθούν κατά την διάρκεια του διημέρου, ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος, ο MVP του Final Four, ο νικητής του διαγωνισμού Τριπόντων, ενώ αναμνηστική πλακέτα θα δοθεί και στην ομάδα της Κιβωτού του Κόσμου για την συμμετοχή της στην όλη διοργάνωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…