Κεντρική Basket League Άρης Ο Ζάρας, το “κεφάλαιο” Άρης και ο… ΠΑΟΚ

Ο Ζάρας, το “κεφάλαιο” Άρης και ο… ΠΑΟΚ

zaras koniaris aris paok

zaras koniaris aris paokΥπήρχαν ματς κατά την διάρκεια της σεζόν στα οποία ο Θοδωρής Ζάρας βοήθησε σημαντικά τον Άρη. Τι γίνεται στο θέμα της παραμονής του; Ο Ελληνας παίκτης είναι ελεύθερος και υπήρξε μια πρώτη επιφανειακή επαφή με το στρατόπεδο του Ζάρα προκειμένου να μεταφερθεί πως είναι στο πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς (αν και αυτό δεν είναι τόσο ξεκάθαρο την δεδομένη χρονική στιγμή).

Βέβαια σε πρώτη φάση πρέπει να ξεκαθαρίσει-τακτοποιηθεί το θέμα των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχει προς τους παίκτες, αλλά και το ζήτημα του προπονητή (αν όλα εξελιχθούν… ομαλά ο Δημήτρης Πρίφτης θα αποχωρήσει και θα ανακοινωθεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης). Αυτά περιμένει ο Ελληνας παίκτης ο οποίος για ηθικούς λόγους και λόγω του ότι έπαιξε στον Άρη για δύο χρόνια, πρώτα σκοπεύει να έχει συζήτηση με τους “κίτρινους” για το μέλλον του και μέχρι τότε δεν έχει πρόθεση να μιλήσει με άλλη ομάδα.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και να περάσετε άψογα!

Βέβαια, ο Ζάρας έχει κατά νου το θέμα των οικονομικών εκκρεμοτήτων και της αποπληρωμής να τελειώσει -θετικά- μέσα στο χρονικό όριο που έθεσε ο Νίκος Λάσκαρης (μέσα την επόμενη εβδομάδα) και να μην υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στο όλο ζήτημα. Από εκεί και πέρα, το προηγούμενο διάστημα το ebasket.gr είχε αποκαλύψει την περίπτωση του Ζάρα (ως υποψήφιος) για τον ΠΑΟΚ… Μάλιστα ο Ελληνας παίκτης είναι ενήμερος από το γραφείο που τον εκπροσωπεί πως ο “Δικέφαλος” είναι μια από τις εναλλακτικές λύσεις, αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τους “κίτρινους”. Στις τάξεις των “ασπρόμαυρων” υπάρχει εκτίμηση για τις αγωνιστικές δυνατότητες του Ζάρα και μάλιστα ο τελευταίος είχε απασχολήσει και παλαιότερα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…