Κεντρική Basket League Άρης Ο “Σάνι”, ο “Ντράγκι” και οι… προσφυγές

Ο “Σάνι”, ο “Ντράγκι” και οι… προσφυγές

amazi

amaziΤο οικονομικό είναι σε πρώτο πλάνο στον Άρη… Τι “βγαίνει” από το στρατόπεδο των παικτών, αν δεν διευθετηθεί -άμεσα- το θέμα των πληρωμών; Σύμφωνα με την πλευρά του Βίκτορ Σανικίτζε (τραυματίστηκε τον Οκτώβρη και από τότε δεν έπαιξε ξανά), αυτή την εβδομάδα θα κατατεθεί προσφυγή στη FIBA για τα οφειλόμενα της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Βάσει των όσων λέει το στρατόπεδο του Γεωργιανού, στον Άρη είναι σχετικά ενήμεροι το τελευταίο διάστημα για τις προθέσεις του παίκτη. Φυσικά αν βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα των πληρωμών, τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την προσφυγή του “Σάνι” στη FIBA.

Aπό εκεί και πέρα σύμφωνα με την πλευρά του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, τα επόμενα 24ωρα, ενδεχομένως και την Τετάρτη, θα σταλεί email στην ΚΑΕ Άρης προκειμένου το στρατόπεδο του παίκτη -επισήμως- να ενημερώνει για το θέμα των οφειλών. Αν δεν βρεθεί λύση, τότε -και- ο Σέρβος είναι αποφασισμένος το επόμενο διάστημα να καταθέσει προσφυγή.

Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαίο οι διαδικασίες στον Άρη για το θέμα των πληρωμών να “τρέξουν” άμεσα και να συσπειρωθεί όλη η “κιτρινόμαυρη” οικογένεια (όπως ζήτησε ο Λευτέρης Αρβανίτης) έτσι ώστε σε πρώτη φάση να βρεθεί λύση και ακολούθως να “τρέξει” το ζήτημα του αγωνιστικού σχεδιασμού το οποίο είναι λογικό την δεδομένη χρονική στιγμή να μην μπορεί να προχωρήσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…