Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Κατσίβελης, ο ΠΑΟΚ και το εξωτερικό

Ο Κατσίβελης, ο ΠΑΟΚ και το εξωτερικό

akatsibelis

akatsibelisΣτα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του ΠΑΟΚ, είναι αυτό του Δημήτρη Κατσίβελη. Τι γίνεται στην περίπτωσή του (την οποία είχε αποκαλύψει το ebasket.gr); Ας δούμε… Σε  μια πρώτη επαφή μαζί του, του μεταφέρθηκε από άνθρωπο του ΠΑΟΚ πως θα γίνει σχετική συζήτηση κάποια στιγμή. Ο Ελληνας παίκτης την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με τον ατζέντη του στην Αθήνα για να μιλήσουν για το θέμα του επόμενου σταθμού της καριέρας του 25χρονου καλαθοσφαιριστή, στου οποίου το μυαλό είναι -και- το εξωτερικό (κάτι που σε πρώτη φάση έχει συζητηθεί με τον εκπρόσωπό του) και αυτό δεν το κρύβει.

Ωστόσο ο Κατσίβελης δεν κρύβει την εκτίμηση που έχει στο νυν τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, με το οποίο συνεργάστηκε στην Αστάνα. Αν όλα όσα του μεταφερθούν από τον “Δικέφαλο”, του… αρέσουν και τον καλύψουν, τότε ο παίκτης θα σκεφτεί -ακόμη πιο- σοβαρά να ντυθεί στα ασπρόμαυρα (είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο). Και παραδέχεται πως με το νυν τεχνικό τιμ είχε πολύ καλή συνεργασία στην Αστάνα, άρα αυτό θα παίξει τον ρόλο του (και είναι ένας λόγος παραπάνω για να είναι ακόμη πιο “ζεστός” για τον ΠΑΟΚ). Στο μεταξύ στους “ασπρόμαυρους” έχουν προταθεί και εξετάζονται οι περιπτώσεις των Ρέλεφορντ και Ρέντικ (είναι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στις τάξεις των “ασπρόμαυρων” σχετικά με την ενίσχυση), ονόματα που έχει αποκαλύψει το ebasket.gr εδώ και καιρό ενώ ο Μαρκ Κάρτερ μπορεί να μην έχει προταθεί -ακόμη τουλάχιστον- αλλά είναι ένας καλαθοσφαιριστής που στον “Δικέφαλο” δεν τον “ξεγράφουν”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και να περάσετε άψογα!

Σε πρώτη φάση εξακολουθεί να φαίνεται πως είναι προτεραιότητα οι Ελληνας παίκτες (υπάρχει μια μεγάλη λίστα αυτών και σε αυτή είναι -και- ο Γκίκας που πάντως είναι αρκετά πιθανό να παραμείνει στον Προμηθέα) ενώ αυτή την εβδομάδα θα γίνει κουβέντα και για καλαθοσφαιριστές που είδε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο Portsmouth Invitational Tournament.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…