Κεντρική NBA NCAA Ντόρσεϊ: “Xαρούμενος με την στήριξη των Ελλήνων” (pic-vid)

Ντόρσεϊ: “Xαρούμενος με την στήριξη των Ελλήνων” (pic-vid)

Dorsey2

Dorsey2

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ετοιμάζεται για το Draft του 2017, με τον 21χρονο γκαρντ να τονίζει σε πρόσφατες δηλώσεις του στο “Draft Express”, πως είναι πολύ χαρούμενος με την στήριξη που του δίνουν οι Έλληνες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Θέλω να τους δείξω ότι μπορώ να σκοράρω και να αμυνθώ απέναντι σε παίκτες από το “1” μέχρι το “3“. Επίσης, να τους δείξω πως είμαι “εκρηκτικός“, δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου. Είμαι μια triple double απειλή. Αυτό κάνω και θέλω να τους το αποδείξω. Παίζω με την καρδιά μου για να τα πάω όσα καλύτερα μπορώ σε κάθε άσκηση και κάθε τεστ.

Το καλύτερό μου στοιχείο είναι το σουτ. Στο επόμενο επίπεδο πρέπει να είμαι έτοιμος να αμυνθώ καλύτερα. Θέλω να γίνω ένας two way παίκτης. Ακόμα, όταν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω και στο “1” και στο “2“, να είμαι κόμπο γκαρντ, να χειριστώ τη μπάλα και να φτιάξω φάσεις για τους συμπαίκτες μου.”

Για την εμπειρία του στην Κρήτη, στο Παγκόσμιο U19 στο Ηράκλειο, απάντησε:
“Αυτή η ομάδα ήταν μαζί για καιρό. Ήμουν χαρούμενος που πήγα εκεί και έπαιξα μαζί τους, τους βοήθησε με όποιον τρόπο χρειαζόντουσαν, ώστε να νικήσουμε. Ήταν εξαιρετική εμπειρία, γνώρισα καλούς ανθρώπους στην ομάδα και στο τεχνικό επιτελείο με τους οποίους ακόμα μιλάω. Πήγα και στην Εθνική, στην προεπιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν άλλη μια ωραία εμπειρία, έπαιξα απέναντι σε επαγγελματίες και στον “Greek Freak” στις προπονήσεις. Έμαθα από εκείνον, έπαιξα εναντίον του και αυτό βοήθησε το παιχνίδι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι Έλληνες με στηρίζουν σε αυτή τη διαδικασία και στην καριέρα μου.”

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την Ελλάδα και το ελληνικό του διαβατήριο δήλωσε:
“Μου δείχνουν την αγάπη τους στα social media. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί μου δείχνουν πόσο με αγαπούν. Είναι πολύ ωραίο ότι έχω τη στήριξή τους. Έχω σχέσεις με την Ελλάδα σε όλη μου τη ζωή, η γιαγιά μου μαγείρευε παλαιότερα, γιατί είναι μεγάλη τώρα. Έχω συνηθίσει να τρώω ελληνικό φαγητό και έχω μάθει πολλά, αλλά δεν μιλάω ελληνικά, επειδή δεν τα έμαθα όταν ήμουν μικρός. Πάντα, όμως, είναι δίπλα μου ο κόουτς ή κάποιος άλλος.”

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

Δείτε εδώ το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…