Κεντρική Ασίστ Shadow New Generation Got Game vol.IV (vid)

New Generation Got Game vol.IV (vid)

nikos pappas next generation got game

nikos pappas next generation got game

Το Διαπολιτισμικό Τουρνουά Μπάσκετ “New Generation Got Game” έρχεται για τέταρτη φορά!

New Generation Got Game vol.IV: Πιο δυνατό, πιο μεγάλο, με πλήθος κορυφαίων παικτών, περισσότερες συμμετοχές, πολλά δώρα και μοναδικές ευκαιρίες για τους νικητές!

Για άλλη μια φορά το ανοικτό γήπεδο Αμπελοκήπων (Φθιώτιδος & Πλακεντίας) θα φιλοξενήσει το πιο γνωστό διαπολιτισμικό τουρνουά της χώρας στις 24 & 25 Ιουνίου. Πρωί και απόγευμα το γήπεδο θα γεμίσει με κόσμο, μουσική, φωνές και πάθος για το μπάσκετ. Νέοι διαφορετικής καταγωγής αγωνίζονται στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και μοιράζονται το όραμα για μια κοινωνία που αντιμετωπίζει όλα της τα στοιχεία ισότιμα.

Η τέταρτη διοργάνωση του τουρνουά υπόσχεται να μεταδώσει το μήνυμα της ισότητας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Σύρο: για άλλη μια χρονιά, το έπαθλο για τους νικητές του New Generation Got Game θα είναι ένα ταξίδι στη Σύρο με συμμετοχή στο AegeanBall Festival που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης, για να αγωνιστούν με κορυφαίους μπασκετμπολίστες! Όλα τα έξοδα του ταξιδιού, καθώς και το κόστος συμμετοχής στο φεστιβάλ καλύπτονται από το Generation 2.0 RED.

Από πέρσι, η διοργάνωση με μεγάλη χαρά συμπεριλαμβάνει πρόσφυγες και νεοαφιχθέντες μετανάστες, οι οποίοι ανταλλάσσουν εμπειρίες με Αθηναίους μεταναστευτικής ή μη καταγωγής και όλοι μαζί κάνουν το βήμα προς μια ομαλή κοινωνική συνύπαρξη.

Φέτος η γιορτή μεγαλώνει και όλοι έχουν μια θέση είτε μέσα στα γήπεδα, είτε στις κερκίδες.

Βρείτε το event στο facebook εδώ και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες! Τι είναι το New Generation Got Game;! Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις!

generation

Δείτε εδώ τα βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…