Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να μπούμε από την αρχή δυνατά”

“Να μπούμε από την αρχή δυνατά”

pao osfp charalampopoulos

pao osfp charalampopoulos

Ο Παναθηναϊκός Superfoods μπορεί να κάνει break στο “ΣΕΦ”, αν εφαρμόσει όλα όσα κάνει στην προπόνηση, όπως δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εν όψει τους τρίτου τελικού με τους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ των Κυπελλούχων Ελλάδος στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Πάντα δύσκολα στο ΣΕΦ, αλλά μπορούμε

Γεια σας,

Από την τελευταία μας επικοινωνία έχουν μεσολαβήσει οι δύο πρώτοι τελικοί, ο πρώτος στο ΣΕΦ, τον οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες και ο δεύτερος στο ΟΑΚΑ, τον οποίο κερδίσαμε.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στον αγώνα του Φαλήρου παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι στον αμυντικό τομέα και κρατήσαμε τον Ολυμπιακό στους 63 πόντους. Δυστυχώς, όμως, δεν επιδείξαμε την ανάλογη προσήλωση και στην επίθεση. Δεν είχαμε υπομονή, δεν είχαμε τις κατάλληλες επιλογές, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, και έτσι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία.

Το θετικό είναι πως καταφέραμε να ανασυνταχτούμε, να πάρουμε τον αγώνα στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Η επιθετική μας παρουσία ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά λίγο η μεγάλη επιθυμία μας να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι, λίγο ο ενθουσιασμός μας και λίγο η ευστοχία του Ολυμπιακού σε δύσκολα μακρινά σουτ μας στοίχισαν αμυντικά. Το σημαντικό είναι πως στα τελευταία λεπτά είχαμε τις κατάλληλες επιλογές και φτάσαμε στη νίκη.

Την Κυριακή η σειρά επιστρέφει στο ΣΕΦ. Στόχος μας είναι να μπούμε από την αρχή του αγώνα δυνατά στο παρκέ και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας ως το τέλος. Εφόσον εφαρμόσουμε στο παρκέ όλα όσα κάνουμε στην προπόνηση θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος και πως στην έδρα του πάντα είναι δύσκολο να κερδίσεις. Ωστόσο, ξέρουμε πως αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε εκεί μέσα. Πάμε να το κάνουμε…

Τα λέμε,

Βασίλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…