Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μόνο θερμό χειροκρότημα γι’ αυτή την ομάδα”

“Μόνο θερμό χειροκρότημα γι’ αυτή την ομάδα”

olympiakos veterans

olympiakos veterans

Τη στήριξη του στον Ολυμπιακό εξέφρασαν οι Βετεράνοι της ομάδας, μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό. Στην ανακοίνωση τους τονίζουν ότι η ομάδα αξίζει μόνο το χειροκρότημα, ενώ καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ στον πέμπτο τελικό.

Η ανακοίνωση των Βετεράνων:

Μόνο θερμό χειροκρότημα γι’ αυτή την ομάδα

Παρά τη μη επίτευξη του στόχου της κατάκτησης ενός τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος, εμείς, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπαράσταση και τη στήριξη στην ομάδα και τους αθλητές μας.

Μας έκαναν υπερήφανους άλλη μία χρονιά, με μεγάλες εμφανίσεις τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα (1η θέση στην κανονική περίοδο) όσο και στην Ευρωλίγκα (τελικός) και τους αρμόζει μόνο το ζεστό χειροκρότημα.

Προσδοκούμε σε μία ακόμη καλύτερη σεζόν την επόμενη χρονιά. Παροτρύνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού να μείνει δίπλα στην ομάδα που μας έδωσε τόσο μεγάλες συγκινήσεις. Τέλος, καταδικάζουμε απερίφραστα τα έκτροπα των οποίων γίναμε μάρτυρες στον 5ο τελικό που αμαυρώνουν την ιστορία του συλλόγου μας και του ελληνικού μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…