Κεντρική NBA “Μαγικοί” Γουόριορς στο τελευταίο top-5 της χρονιάς! (vid)
NBA

“Μαγικοί” Γουόριορς στο τελευταίο top-5 της χρονιάς! (vid)

golden state warriors

golden state warriors

Ο “ιερός” θεσμός των ημερήσιων top-5 και top-10 ολοκληρώθηκε μαζί με τη φετινή σεζόν και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν θα μπορούσαν να μην κυριαρχούν στο τελευταίο εξ αυτών! Οι νέοι πρωταθλητές ήταν ξανά υπέροχοι στην επίθεση και παρήγαγαν θέαμα υψηλής ποιότητας ενώ η λίστα περιλαμβάνει και ολίγη από… ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Στην κορυφή αναπαύεται ο Άντρε Ιγκουοντάλα, εκμεταλλευόμενος την τακτική των Καβαλίερς να κάνουν νταμπλ-τιμ ψηλά στον Στεφ Κάρι. Ο “Chef” έδωσε γρήγορα την μπάλα στον Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος είχε κάνει το short roll και με τη σειρά του σέρβιρε στον “Iggy“, με τον φόργουορντ των πρωταθλητών να ίπταται όπως τα παλιά χρόνια στη Φιλαδέλφια!

Ο ΛεΜπρόν βρίσκεται στο νούμερο 2, σαρώνοντας τον Κέβιν Ντουράντ στον αιφνιδιασμό ενώ ο Τρίσταν Τόμπσον εκτείνει πάρα πολύ το χέρι του και καθοδηγεί την μπάλα στο καλάθι. Τέλος, ο Κάρι βάζει το κερασάκι στην τούρτα, με ένα “τρελό” τρίποντο, το οποίο πέτυχε μετά από μια απίθανη επίδειξη χειρισμού της μπάλας ενώ βρίσκεται και στο νο.5, πασάροντας δίχως να κοιτάζει στον Ιγκουοντάλα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…