Κεντρική NBA Λίλαρντ: “Αν έφευγα, θα πήγαινα Τζαζ ή Λέικερς”
NBA

Λίλαρντ: “Αν έφευγα, θα πήγαινα Τζαζ ή Λέικερς”

damian lillard blazers

damian lillard blazers

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ συνηθίζει να μην “μασάει” τα λόγια του, δίνοντας ειλικρινείς απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση του τεθεί.  Ο σούπερ-σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς άνοιξε διάλογο με τους ακολούθους του στο Twitter, με τη γνώμη του να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, λέγοντας ακόμη και σε ποια ομάδα θα ήθελε να πάει αν έφευγε από το Πόρτλαντ!

“Αν οι Μπλέιζερς έλεγαν ότι δεν με θέλουν θα πήγαινα στους Γιούτα Τζαζ ή στους Λος Άντζελες Λέικερς“, τόνισε ο “Dame Dolla”, αν και φαντάζει αδύνατο να αποχωρήσει από τη “Rip City” καθώς δεσμεύεται με ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο έως το 2021, με συνολικές απολαβές ύψους 140 εκατομμυρίων δολαρίων!

//platform.twitter.com/widgets.js

Ακόμη, ο Λίλαρντ τόνισε ότι θα ήθελε οι Μπλέιζερς να “κυνηγήσουν” τον Πολ Τζορτζ στην ελεύθερη αγορά το καλοκαίρι, κάτι που είχε τονίσει και ο “διόσκουρός” του στην περιφέρεια της ομάδας, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ενώ ανέφερε ότι δεν απολαμβάνει την απόλυτη κυριαρχία των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τις υπόλοιπες ομάδες να πρέπει να “σπάσουν” την αυτοδυναμία τους.

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…