Κεντρική Ελλάδα “Λένε πως είναι τιμή τους και αυτό είναι τρομερό…”

“Λένε πως είναι τιμή τους και αυτό είναι τρομερό…”

sinedefksi

sinedefksiΣυνέντευξη Τύπου στο Παλέ πριν τον αγώνα για το “Antetokounbros Event 2017″… Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, που θα παίξουν με την Εθνική ομάδα του 2005, ανέφεραν:

Γιάννης Αντετοκούνμπο:

“Ευχαριστώ τα παιδιά (της Εθνικής του 2005) που ήρθαν να παίξουν. Είχαμε ως πρότυπο τον Διαμαντίδη, τον Παπαλουκά και τον Ζήση. Το να λένε τα παιδιά που είναι μεγάλη τους τιμή που θα παίξουν εδώ, είναι κάτι τρομερό. Αυτό το event που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι δική μου τιμή που θα παίξω μαζί τους. Εγώ προσωπικά κάνω κάτι που αγαπάω, παίζω μπάσκετ. Οποτε μπορούμε, θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο.

Για το τι θα έλεγε στα παιδιά: “Να πιστεύουν στα όνειρά τους και να δουλέουν όσο πιο σκληρά γίνεται. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά πρέπει να δουλεύεις καθημερινά. Χρειάζεται δουλειά. Μακάρι αυτό να το περάσουμε στα παιδιά και να είμαστε τα σωστά πρότυπα”.

Θανάσης Αντετοκούνμπο:

“Το να βλέπουμε αυτή την ομάδα πάλι εδώ, είναι κάτι το τρομερό. Με τον Γιάννη όταν ερχόμασταν στη Θεσσαλονίκη λέγαμε πότε είδαμε τελευταία φορά τον Διαμαντίδη, λέγαμε ότι ήταν στην Πάτρα και μου έλεγε ότι τώρα κάνουμε δικό μας All Star. Oλα αυτά τα ονόματα που θα είναι στο παρκέ, είναι κάτι το τρομερό. Ελπίζουμε το Antetokounbros να το κάνουμε κάθε χρόνο, σε κάθε γήπεδο. Είναι χαρά να πηγαίνεις να πάρεις σουβλάκια και να μην σε αφήνουν (σ.σ. ο κόσμος) ήσυχο. Αυτό μας γεμίζει ενέργεια. Θέλουμε να δούμε χαρά στον κόσμο και θέλουμε να το κάνουμε (το event) στο Καλλιμάρμαρο και να είναι γεμάτο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…