Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Λεκαβίτσιους: “Αυτά μου είπε ο Σάρας”

Λεκαβίτσιους: “Αυτά μου είπε ο Σάρας”

lukas lekavicius zalgiris kaunas

lukas lekavicius zalgiris kaunas

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι. Ο Λιθουανός γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ζαλγκίρις και δεν θα μπορούσε να μη ζητήσει τη συμβουλή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πριν κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο 23χρονος άσος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Πράσινη”, αποκαλύπτοντας τι του είπε ο “Σάρας”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-τις συμβουλές του Γιασικεβίτσιους: “Ο Γιασικεβίτσιους, όσο κι αν ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα, δεν έκρυψε κι αυτός πως έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση. Μιλήσαμε πάρα πολύ για την απόφαση αυτή. Τις τελευταίες τρεις μέρες μιλούσαμε συνέχεια, μέχρι να πάρω την τελική απόφαση. Μου έδωσε πάρα πολλές συμβουλές, μου είπε τι πρέπει να κάνω. Μου εξήγησε πως η Ζαλγκίρις δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό, πως γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και περνάω σε άλλο επίπεδο. Μου είπε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό”.

-την προοπτική συνεργασίας με τον Πασκουάλ: “Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ. Είναι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών σε όλη την Ευρώπη και τρέφω μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του. Όταν μιλήσαμε μου εξήγησε τι θέλει και τι περιμένει από μένα. Ήξερα ότι εδώ και τρία χρόνια με παρακολουθεί και του αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι και η βελτίωσή μου”.

-τους στόχους του: “Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να παίξω και μακριά από τη Ζαλγκίρις και τη χώρα μου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάρει τίτλους. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι είμαι παίκτης με ταβάνι, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα και θέλω να το αποδείξω. Θέλω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα και να κερδίσω την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό”.

-τον κόσμο του Παναθηναϊκού: “Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού καταπληκτική και ανυπομονώ να τη ζήσω. Έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από φίλους της ομάδας. Είναι τρελοί, αυτή νομίζω πως είναι η καταλληλότερη λέξη να τους χαρακτηρίσω”.

-τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ ξέρουμε τι είναι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Είναι από τις μεγαλύτερες κόντρες στην ιστορία και ανυπομονώ να πάρω μέρος. Έχω δει παιχνίδια και όλο το σκηνικό είναι φανταστικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …