Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Είμαι υπέρ των superteams” (vid)
NBA

ΛεΜπρόν: “Είμαι υπέρ των superteams” (vid)

lebron james finals

lebron james finals

Η μόδα των superteams έχει κυριαρχήσει κατά μήκος του NBA τα τελευταία 10 χρόνια, με πολλούς σούπερ-σταρ να ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να φθάσουν στον πολυπόθητο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Οι Μπόστον Σέλτικς του 2008 έκανα την αρχή, με τους φετινούς Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της τρέχουσας σεζόν. Η προσθήκη του Κέβιν Ντουράντ σε μια ομάδα 73 νικών τους έχει καταστήσει ανίκητους, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να τονίζει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που αποφάσισαν να κυριαρχήσουν.

Δεν με νοιάζει αν είναι δίκαιο. Εγώ νομίζω ότι είναι εξαιρετικό. Είναι εξαιρετικό για το πρωτάθλημά μας. Κοιτάξτε τα νούμερα τηλεθέασης. Κοιτάξτε τα χρηματικά οφέλη του πρωταθλήματος. Ο κόσμος λατρεύει το παιχνίδι”, τόνισε ο Τζέιμς στη χθεσινή Media Day, 1 μέρα πριν από την έναρξη του 4ου Τελικού ανάμεσα στους Καβαλίερς και τους Γουόριορς.

//platform.twitter.com/widgets.js

Πολλοί θα πίστευαν πως ο “βασιλιάς” δεν θα είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση αυτή, με δεδομένο ότι η ομάδα του ηττάται με 3-0 στους Τελικούς και βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον “γκρεμό”. Φαίνεται, όμως, πως ο ίδιος ο ΛεΜπρόν δεν ξεχνά το γεγονός ότι έχει υπάρξει και ο ίδιος μέλος μιας superteam, όταν ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ντουέιν Γουέιντ και τον Κρις Μπος στο Μαϊάμι, έστω και αν η δυναμική δεν ήταν η ίδια με τους σημερινούς Γουόριορς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…