Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Άφησα τα πάντα πάνω στο παρκέ” (vid)
NBA

ΛεΜπρόν: “Άφησα τα πάντα πάνω στο παρκέ” (vid)

lebron james cavs

lebron james cavs

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πάλεψε μέχρι τέλους να αναπτερώσει τις ελπίδες των Κλίβελαντ Καβαλίερς, τελειώνοντας τον 5ο Τελικό με 41 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ και ελάχιστα δευτερόλεπτα ξεκούρασης. Ο “βασιλιάς” έπαιζε με όση ενέργεια είχε διαθέσιμη, όντας πολύ καταβεβλημένος από τον ταχύτατο ρυθμό που επέβαλλαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και από το ποσοστό των κατοχών της ομάδας που έπαιρνε πάνω του. Στη συνέντευξη τύπου, ο Τζέιμς έπλεξε το εγκώμιο των αντιπάλων ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό.

//platform.twitter.com/widgets.js

“Εγώ προσωπικά άφησα τα πάντα στο παρκέ σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχω λόγο να βάλω κάτω το κεφάλι και δεν έχω λόγο να σκέφτομαι τι θα μπορούσα να έχω κάνει διαφορετικά για την ομάδα μου. Δεν τα καταφέραμε”.

Ο Τζέιμς, μάλιστα, διάλεξε μια εύστοχη αλληγορία για να περιγράψει την κατάσταση, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: “Θα νιώθατε και εσείς το ίδιο αν γράφατε το καλύτερο κείμενο της ζωής σας και κάποιος διάλεγε κάποιον άλλον αντί για εσάς. Το Γκόλντεν Στέιτ είναι ένας άξιος αντίπαλος και προφανώς είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος τα τελευταία 3 χρόνια. Το έδειξαν αυτό κατά μήκος της post-season”

“Είναι κρίμα για κάποιους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να φθάσουν ως τους Τελικούς και δεν μπόρεσαν τώρα να πάρουν το τρόπαιο. Αυτό με ενοχλεί περισσότερο από όλα. Παίκτες όπως ο Κόρβερ και ο Ντέρον Γουίλιαμς“.

“Δεν υπήρξε στιγμή που να σκεφτώ ότι εκείνοι παραήταν καλοί για εμάς. Το σκέφτηκα αυτό μονάχα περίπου 1’20” πριν από το τέλος του σημερινού αγώνα, όταν χάναμε με 13 πόντους. Κάναμε τα πάντα και δεν ήταν αρκετό. Εκείνοι έκαναν εξαιρετική δουλειά”.

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…