Κεντρική NBA Λαμβάνει τον σεβασμό των πάντων ο ΛεΜπρόν!
NBA

Λαμβάνει τον σεβασμό των πάντων ο ΛεΜπρόν!

jim brown lebron james

jim brown lebron james

Ο Τζιμ Μπράουν είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του φούτμπολ, κάνοντας θαυμαστή καριέρα στους Κλίβελαντ Μπράουνς από το 1957 έως το 1965. Γνωστός για τη δράση του κατά του ρατσισμού, ο 81χρονος θρύλος φρόντισε να δώσει τα εύσημα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς για τη χθεσινή του τοποθέτηση, με αφορμή τα μηνύματα μίσους που γράφτηκαν στην είσοδο του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

“Ο ΛεΜπρόν είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός Αμερικανός“, τόνισε ο Μπράουν και συνέχισε λέγοντας: “Βλέποντάς τον να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο ενισχύει την άποψή μου ότι είναι άνθρωπος υψηλής κλάσης και έχει τον απόλυτο σεβασμό μου. Αυτά που έχει κάνει για το άθλημα αλλά και η ομαδικότητα που επιδεικνύει είναι ασύγκριτα. Το κοινωνικό έργο του είναι τρομερά αποδοτικό και έχει μεγάλο αντίκτυπο”.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια αυτών του θρύλου των Πίστονς, Αϊζέια Τόμας, ο οποίος τόνισε πως θεωρεί τον Τζέιμς ως τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του “βασιλιά”. Το θέμα του ρατσισμού ενώνει όσους αντιτίθενται σε αυτόν, με τον ΛεΜπρόν να συγκεντρώνει τον θαυμασμό ολάκερου του αθλητικού “πλανήτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…