Κεντρική NBA Κορυφαίος όλων των εποχών ο Τζέιμς, σύμφωνα με τον Τόμας! (vid)
NBA

Κορυφαίος όλων των εποχών ο Τζέιμς, σύμφωνα με τον Τόμας! (vid)

isiah thomas pistons

isiah thomas pistons

Τα αγωνιστικά κατορθώματα και η πολύπλευρη συνεισφορά του ΛεΜπρόν Τζέιμς εντός του παρκέ τον έχουν ήδη αναγάγει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Οι συγκρίσεις με τον Μάικλ Τζόρνταν πληθαίνουν όσο περνούν τα χρόνια, με τον “βασιλιά” να ανεβαίνει σιγά-σιγά όλο και περισσότερο στην “ιεραρχία” του μπάσκετ. Παρ’όλα αυτά υπάρχει ήδη ένας θρύλος του μπάσκετ που θεωρεί ότι ο ΛεΜπρόν είναι υπεράνω όλων και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος των Ντιτρόιτ Πίστονς, Αϊζέια Τόμας, εξέφρασε τον θαυμασμό του, όσον αφορά την αντιρατσιστική τοποθέτηση του Τζέιμς στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, χρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο όλων των εποχών: “Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χρησιμοποιεί πάντα τη φωνή του και το βήμα που του δίνεται, ώστε να διαφωτίσει τους αδύναμους της κοινωνίας μας. Αυτή τη στιγμή έχει ήδη μετατραπεί στον κορυφαίο όλων, κατά τη γνώμη μου. Γιατί; Για όλα αυτά που έχει κάνει για το παιχνίδι αλλά και έξω από αυτό. Μόνο για αυτό που έκανε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών“.

//platform.twitter.com/widgets.js

Ο Τόμας, προφανώς, έδωσε έμφαση στα εξωαγωνιστικά κριτήρια, προκειμένου να εξάγει αυτό το συμπέρασμα. Η σύγκριση ανάμεσα στον ΛεΜπρόν και τον Τζόρνταν, όσον αφορά την εξωαγωνιστική συμπεριφορά έχει ξεκάθαρο νικητή, με τον “βασιλιά” να αποτελεί υπόδειγμα συνεπούς αθλητή και στιβαρής προσωπικότητας, δίχως να έχει υποπέσει σε “ατασθαλίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…